שאלה לגבי ההזמנות -

Sharon_1

New member
שאלה לגבי ההזמנות -

אם אנחנו לא יודעים אם חבר/ה מסויים יוצא עם מישהי עכשיו - איך לכתוב לו את ההזמנה? אם הוא יוצא עם מישהי - אולי הוא יעלב שלא רשמנו את שמה. אם הוא לא יוצא עם מישהי - הוא יתבייש (?!) ויפגע, וירגיש כאילו הוא בא לבד (לא יודעת, סתם מנסה להעלות השערות...) אז מה ?! לשאול בטלפון - האם אתה יוצא עם מישהי?! או מה לרשום על ההזמנה?! או פשוט לרשום את השם ובת זוגו... קשה!!! ולאט לאט רשימת המוזמנים שלנו תופחת... בינתיים עלתה ב - 6 איש.

J-סיקה

New member
לדעתי אף פעם אי אפשר לקלוע

אבל תמיד אפשר לשאול או להשאיר פתוח ולרשום את שם החבר ובת זוג

Ajax

New member
אני חושבת שאפשר להתקשר

ולהגיד שרשמתם על ההזמנה את שמו של המוזמן + בת זוגו או זוגתו ולהגיד שפשוט לא ידעתם את השם. או פשוט להתקשר ולשאול אם הם באים לבד או לא. אבל, לא נראה לי שיקרה כלום אם תרשמו רק את שם המוזמן וכשתוודאו שהוא אכן מגיע תשאלו כמה הם.

Sharon_1

New member
למה אני מסבכת כל דבר?!

מצד אחד - זה נורא פשוט - לכתוב לכל אחד (שלא נשוי או שאנחנו לא מכירים את בן/ת הזוג) ל....ובת זוגו. הרי קיבלנו הזמנות כאלה הרבה מאד פעמים ולא קרה כלום. (חוץ מפעם אחת שכתבו כך, למרות שידעו את שמי ונורא נעלבתי וסירבתי ללכת. הודעתי לכולם שאני לא הולכת כי לא מכירים בי...). בכל מקרה - גם אם נרשום או לא נרשום - לשאול בסוף - כמה הם באים - זה רעיון טוב. תודה!

שירי71

New member
מה שאנחנו עשינו הוא ככה: ../images/Emo65.gif

מי שיש לו חבר/ה הרבה זמן, ושאנו מכירים את אותו חבר/ה, כתבנו את שני השמות על ההזמנה. מי שאין לו או שיוצא כרגע או שלא ברור, והוא מספיק קרוב כדי שגם אם הוא ממש עכשיו התחיל לצאת עם מישהו/י אנו רוצים שיבואו שניהם כדי שאותו אדם יהנה וגם אנחנו, כתבנו "עבור דנידין ובת זוגו". מי שלא ממש הכי קרוב ולא ידוע לנו אם יוצא עם מישהו, כתבנו רק את שמו. והכי חשוב, לחברה הטובה שלי, שלא יוצאת כרגע עם מישהו כתבתי לדנידינה ובן זוגה כי אני באמת רוצה מכל הלב שעד החתונה היא כן תהיה עם מישהו, ועוד משהו: לעיתים אנשים חשים יותר נוח אם ניתנת להם האפשרות לבוא ולא לבד. זה באמת תלוי במי הם ומי הסביבה ומא בא להם ולכן אם זה מישהו באמת קרוב הייתי מוסיפה עם בת זוג, ומסבירה בע"פ על תקוותי! קחי בחשבון גם שכמה אנשים יש כבר שיוצאים עם מישהו שהוא ממש חדש? וכמה זמן עומד לעבור בין שליחת ההזמנות ועד החתונה? קשה לי להאמין שהרבה אנשים יחליפו בני זוג באותה תקופה...

Sharon_1

New member
היי שירי

כן, זה מה שנעשה. יש גם חברים רחוקים שאני בטוחה שלא יבואו לבד, ואני גם לא רוצה שיבואו לבד - שלא ירגישו לא בנוח - אז אנחנו כותבים ל....ובן זוגה. בכל מקרה - עם החברים שלנו - הם באמת יכולים להחליף בן זוג עד החתונה...

*שיר

New member
זה בדיוק גם מה שאנחנו עשינו

את יכולה להרגיש עם זה נוח!

למעלה