שאלה לגבי הורדת ניקוד

שאלה לגבי הורדת ניקוד

1. יורידו לו ניקוד אם השארתי את התשובה הסופית עם e?
למשל במקום 0.29 השארתי 16\e^4
*יש לציין שבשרטוט סקיצה רשמתי בקטן את הנקודה עם התשובה ללא ה e (כאילו 0.29) [בפתרונות למבחן לא השאירו תשובה עם e- ע''פ שהתשובה לי נכונה גם היא לדעתי]

2. והאם יורידו לי נקודות מיותרות עם במקום 2.054 'העזתי' לעגל ורשמתי 2.06?

3. לגבי מציאה אסימפטוטה אופקית (Y), היה לי X רק במכנה אז רשמתי בהסבר פשוט ולא מידי מספק (לדעתי) שהאסימפטוטה היא Y=0 משום (אני מצוטטת: ) "המעריך של ה-X במכנה גבוה יותר (במונה אין כלל X) האסימפטוטה שווה ל- 0" - יקבלו הסבר זה? או שיכולתי בכלל לרשום Y=0 ללא הסברים כלל?
 
+שאלה נוספת

בסקיצה הנ''ל, ציירתי את השרטוט ללא המשך של "הזנב" הזה כמו שהקפתי בעיגול אדום בתמונה. זאת אומרת, שרטטתי את השירטוט המדויק רק שהפסקתי אותו ולא המשכתי לצייר את "הזנב" המוקף באדום. האם יורידו ניקוד? אם כן כמה?

אני מאד חוששת מארבעת "הטעויות" אם לא יורידו לי עלהן ניקוד מיותר ולא מצדיק בעיני, הרי שכל התשובות שלי נכונות ואני עתידה לקבל 100. מאד מקווה שלא יהיו נוקשים הדקויות הנ''ל.
 
למעלה