שאלה לגבי החוטים המשתרבבים ממכשירי

שירי71

New member
שאלה לגבי החוטים המשתרבבים ממכשירי

חשמל בסלון. תודה על התגובות לשאלתי הקודמת, ויש לי עוד אחת: בסלון יש כל מיני מכשירים עם חוטים כמו TV וידאו רמקולים וכאלה ונוצר מצב שבו המון חוטים משתרבבים להם וזה ממש לא לעניין. מה ניתן לעשות כדי להעלים אותם? אגב, אין לנו רהיט מסויים לכל מכשירי החשמל. חשבתי אולי לעשות את הדבר הזה מגבס (כמו רהיט) ואז בתוך קיר הגבס לשלב את החוטים ואז לא יראו אותם. רק מה, אני לא בטוחה עדיין שאני לגמרי בעניין הזה של המבנה הזה מגבס.

שירי71

New member
השאלה לגבי החוטים

אני לא לגמרי בטוחה לגבי משהו מגבס זה נראה לי מחייב מידי ובומבסטי למרות שאני לא לגמרי נגד ושוקלת את הרעיון באופן די רציני פשוט אני אדם שדי אוהב לעשות שינויים ובגבס זה בעייתי מלבד לשנות צבע וכאלה השאלה היתה אם לא עושים רהיט מגבס, מה כן אפשר לעשות כדי להסתיר את החוטים לדוגמא עבור רמקולים שתלויים למעלה(ואגב איך תולים אותם?)פשוט יש כאן יותר מידי חוטים משתרבבים וזה מעביר אותי על דעתי.!

amonit

New member
רעיון מתחום המחשבים

אפשר ליישם גם ברהיטים ומכשירי חשמל אחרים , אני מצרפת קישור לאתר מחשבים עם דוגמאות לביצוע, יכול אולי לעזור לך בתיכנון,. במידה ולא עלה לי הקישור המדוייק: מדף הבית תכנסי ל"?מאמרים","דברים שימושיים וייעול העבודה" סעיף 4: "כייצד לסדר את סבך הכבלים מאחורי המחשב" בהצלחה בכל מקרה יש מתקן פשוט וקל לתליית רמקולים בחנויות חמרי בניין, ואם מתכננים נכון עם מחשבה מראש, אפשר לשתול את הכבלים בקיר.

שירי71

New member
אחלה מאמר אחלה אתר - תודה!

אני חושבתש אני איישם את זה לחדר העבודה (כמעט יצא לי ´אבודה´ - וואלה!) לכל החוטים של המחשב כאן.

בד"כ ניתן לתכנן מראש ולהכניס את

החוטים של הרמקולים לתוך הקיר. מה שחשוב זה, שחייבים לתכנן במדוייק, כי אחרי זה, בשביל להזיז צריך לפצוע שוב את הקיר. חברה שלי תכננה לא במדוייק, והקבלן המאד מקסים שלה הזיז להם את הרמקולים חינם, אבל זה לקח קצת זמן.

למעלה