שאלה לגבי החי-כיף - בראשל"צ,

שאלה לגבי החי-כיף - בראשל"צ,../images/Emo70.gif

שלום לכם.. רציתי לשאול אתכם מה דעתכם על החי -כיף .?? קראתי בביקורות מסויימיות שהמקום לא נחמד, לא נקי, ועוד דיעות מוזרות. יש לי בן קטן בן שנה וארבעה חודשים. כדאי לבוא ?? יהיה לנו מעניין שם ??? מחכים לתשובתכם.. תודה ע-נ-ק-י-ת...

Guy Schlesnar

New member
וואו,כמה זמן לא הייתי שם...

אני חושב שאת תהני והבן שלך יהנו. הביקורות על המקום הן בעיקר על גודל הכלובים,מבנה הכלובים,והטיפול בחיות. היה מקרה אחד שאני זוכר,שאריה החליק בכלוב ושבר את הרגל. זה לא אמור לקרות,וזה פשוט בגלל תיכנון גרוע של הכלוב,בלי באמת להתחשב במה החיה צריכה. היה גם כלוב פינגווינים פתוח לשמש ולחום,ואני בטוח שזה לא מזג אוויר אידיאלי לפינגווין.

enbalush

New member
המקום עומד בתקנים הישראלים

החי כיף שייך לעיריית ראשל"צ. כל זה טוב ויפה רק שכלואים שם בע"ח שזקוקים למרחב ענקי, אלו חיות שרצות יומיום קילומטרים מטורפים בטבע...הן כלואות בכלובים, לא משנה מזהב או לא זהב.

Guy Schlesnar

New member
הסיפור על האריה שהחליק ושבר

את הרגל נכון? והשמועה על הקוף שנשך פעם מבקר,אז כלאו את הקוף באיזה ביתן חשוך או משהו לכמה זמן עד שהרדימו אותו?

enbalush

New member
האמת שלא שמעתי על כך, אבל אולי...

בעיקרון יש שם וטרינר שמפקח על בריאות בעלי החיים, אבל הוא שייך לגן החיות ולא וטרינר חיצוני. יש הרבה מקרים מצערים שקורים בחי כיף כמו בכל גן חיות אחר וזה קורה בגלל שבע"ח לא צריכים לחיות בכלוב.

GarbageAddicted

New member
הייתי שם לפני שנה

עם חברה , במסגרת עבודה במדעים. היינו ביום חול , חמסין ובצהריים כך שהיה ריק חוצמה קבוצת ילדים אחת. איפה להתתחיל ? אני לא ממליצה לשום בנאדם שמכבד אחרים או חיות ללכת לשם. מגעיל . החיות כלואות בכלובים קטנים , אפאחד לא מתייחס אליהם והם נראות סובלות. כשעברנו ליד הכלוב של הקופים היה שם פחיות ואחד הקופים ניסה לזרוק את זה עלינו. לא היה להם מים נקיים והמקום נראה מוזנח. זה בקשר לחי כיף. אני לא הייתי ממליצה לאף הורה לקחת את הילד שלו לראות חיות כלואות בכלוב ולקרוא לזה בידור. אני לא מבינה מה כיף בזה.

Shark Alarm

New member
נסכם את זה ככה../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif

זה כבר לא מה שהיה פעם..... כמו עוד הרבה דברים במדינת ישראל.....

למעלה