שאלה לגבי החלקה/טיפול אחר לשיער

PantherettePitz

New member
שאלה לגבי החלקה/טיפול אחר לשיער

שלום

יש לי שיער לא בדיוק מסולסל אבל גם לא חלק, שנוטה להתנפח ולהסתבך ודי לעצבן אותי באופן כללי. יש לי גם די הרבה שיער (פעם היה לי יותר ואז הייתה לי נשירה די רצינית, אבל עדיין יש די הרבה - הכוונה לשיער מלא/סמיך/איך שלא קוראים לזה). מעולם לא צבעתי את השיער ואני לא מייבשת או מחליקה אותו אלא לעתים רחוקות.
אחרי שלפני יומיים עשיתי פן + החלקה במגהץ ונהניתי מזה שבפעם הראשונה בהרבה זמן השיער הסתדר התחלתי לחשוב שאולי אפשר לעשות איתו משהו שיעשה אותו נוח ונחמד יותר.
ממה שקראתי על החלקות זה אולי לא כ"כ בשבילי - אני לא רוצה שיער ממש חלק אלא בעיקר שיער שיהיה לא נפוח ויסתדר יפה, ובנוסף אני לא ממש אוהבת להתעסק בשיער (נכון לעכשיו אני רק חופפת אותו בשמפו ואולי מדי פעם משתמשת בקרם לחות) והחלקה נראית לי כמו משהו שצריך לתחזק יחסית די הרבה. בכל זאת, חשבתי שאולי יש משהו שאפשר לעשות שהוא לא החלקה לשיער ישר וחלק לחלוטין ועדיין יהיה יותר טוב מהשיער הטבעי שלי, וגם ישאיר את השיער שלי במצב טוב (לא יבש והרוס ובלי מראה של שיער "מטופל"). אני באמת לא מבינה בזה כלום ולא יודעת באיזה כיוון לחפש פיתרון. יש רעיונות?

תודה מראש

החלקה קלה, פתיחת תלתלים.

היי כתבת יפה אני ממליץ לך לחשוב על פתיחת תלתלים.
ובכל מקרה אין כמו מראה עיניים.

בהצלחה
עומר שמעוני

PantherettePitz

New member
מה זו פתיחת תלתלים?

אין לי מושג מה זה, אבל אם זה דורש תלתלים אני בספק אם זה יתאים כי אין לי תלתלים...
אם זה יעזור אשתדל להעלות מחר תמונה של השיער במצבו הטבעי.

למעלה