שאלה לגבי החמין: במקום קישקה/קנלוני/סתם תערובת של קמח, בצל, שמן ותבלינים אפשר לשים ג'חנון ?
K kobit11 New member 1/1/14 #1 שאלה לגבי החמין: במקום קישקה/קנלוני/סתם תערובת של קמח, בצל, שמן ותבלינים אפשר לשים ג'חנון ?
L ladybug6 New member 1/1/14 #2 לא מומלץ הוא יפריש מלאאאא שומן לחמין, ובעצמו יספוג מלא נוזלים ויהיה דביק ורטוב במקום המרקם הרגיל שג'חנון אמור לקבל.. אם רוצים לשים ג'חנון בחמין, עדיף להפריד היטב עם נייר אפייה למעלה ועליו את הג'חנון.
לא מומלץ הוא יפריש מלאאאא שומן לחמין, ובעצמו יספוג מלא נוזלים ויהיה דביק ורטוב במקום המרקם הרגיל שג'חנון אמור לקבל.. אם רוצים לשים ג'חנון בחמין, עדיף להפריד היטב עם נייר אפייה למעלה ועליו את הג'חנון.