שאלה לגבי הטנטרה

oridoron77

New member
שאלה לגבי הטנטרה

שיטטתי קצת במאמרים , אך עדיין לא מצאתי תשובה ממוקדת , ולכן אני מעלה את השאלה לפורום. הייתי רוצה ללמוד איך להפריד את האורגזמה מן השפיכה - משמע להנות מאורגזמות , אך לא לאבד מהאנרגיה לאחר כל אורגזמה (דבר שמגביל אותי בכמות הסקס , עקב מחויבות בחיים). השאלה היא , האם אפשר ללמוד ספיציפית את הטכניקה הזאת בעזרת תרגול לפי ספר למשל , או שצריך לעבור סדנאות מיוחדות בשביל להגיע לרמה שאני מתעסק בטכניקה הזאת? תודה רבה לכולכם

eranro1

New member
גדר ההפרדה

אורי היקר, אכן ניתן באמצעות טכניקות מעולם הטנטרה או הטאו ללמוד להפריד את השפיכה מהאורגזמה. לראייתי, אם אתה באמת לומד ומתרגל טנטרה, אתה עשוי בהחלט ללמוד לשלוט בשפיכה. וזאת בנוסף לכל המתנות הנוספות שאתה עשוי לקבל מהמסע הטנטרי שלך ומעבר לכוונתה הבסיסית של הטנטרה - לאפשר לך לחוות את עצמך, את מי שאתה באמת, את הטבע הבסיסי שלך.
בכדי לצאת למסע ולהפוך את הטנטרה לדרך חיים אני ממליץ לך לבחור לך מנחה שיכול ללוות אותך בתהליך, בין אם בסדנאות, באופן אישי או במפגשים זוגיים. ואם אתה רק מעוניין ללמוד טכניקות שתוכל לתרגל וללמוד את הנושא, תוכל להיעזר בספריו של מנטאק צ'יאה: טיפוח המיניות הגברית, הגבר הרב אורגזמי או הזוג הרב אורגזמי. שמביאים טכניקות ספציפיות מחוכמת הטאו לתרגול עצמי או זוגי. בין אם תבחר במסע המלא או רק בתרגול הטכניקות הספציפיות, אני מזמין אותך ליהנות מהדרך, ולא רק להתמקד במטרה. שיהיה לך תרגול מוצלח, נמסטה, ערן רוטשילד.

ililrom

New member
מנצל"שת לתודה לערן

ערן יקירי הו הו הי הי מי אני ומה שמי? אני זו שזכיתי בך כפרטנר בלילות הפרא... וכמה שפר עלי מזלי שהצלחתי ל"תפוס" אותך... כשהסתכלתי על הגברים בחדר מיד משכת את תשומת לבי בנוכחות העוצמתית השקטה שלך. לא ידעתי מי אתה, לא ידעתי שאתה עוסק בטנטרה מזה זמן רב ושאפגוש בך כמתרגל בסדנאות של בועז שגב, אבל גם מבלי לדעת את כל זאת משהו בך אמר זאת ללא מילים... המגע שלך היה חם ועדין והיה ברור שהוא בא ממקום טהור מאד, של התכוונות הלב והנפש...אכן מגע אחר! אז שוב תודה על ערב מופלא עוץ לי גוץ לי

eranro1

New member
נשמה יפה, קבלי ../images/Emo24.gif ו../images/Emo25.gif

היה לי כבוד ועונג לחלוק איתך את המרחב והתרגול. נמסטה יפתי. ערן.

ililrom

New member
יקירי, מה הציניות והמרמור הזה?

הרי כבר אמרתי שאני מנצלת את הפוסט שלך למשהו אחר, כלומר -מנצל"שת. התגובה שלך לא לעניין.

ililrom

New member
אופס, סליחה, טעיתי, מתנצלת

חשבתי שהגבת לי ולכן כתבתי מה שכתבתי. סליחה, לוקחת הכל חזרה.

oridoron77

New member
עוד שאלה ברשותך

חיפשתי באינטרנט מידע על שני הספרים שהמלצת:טיפוח המיניות הגברית \ הגבר הרב אורגזמי מצאתי מידע רק על הספר "טיפוח המיניות הגברית" . אם תוכל להמליץ לי אם איזה ספר להתחיל קודם , כך בחשבון שאני חסר ניסיון בכל הדבר שנקרא טנטרה תודה

eranro1

New member
תתחיל עם זה שתמצא...

איש יקר, עם כל הכבוד שיש לי למנטאק צ'יאה, ההבדלים בין שלושת הספרים השונים שהצעתי אינם משמעותיים. כל אחד מהם מציג את הנושא בצורה דומה, וכולל תרגולים דומים או זהים. איזה מהם שתוכל להשיג יהווה עבורך נקודת התחלה טובה. אני רק באמת מקווה שתזכור תמיד, שהפרדת האורגזמה מהשפיכה אינה באמת מטרה בפני עצמה. מרדף אחר התוצאה הזו עלול להיות מתסכל
כמעט באותה מידה אם לא יותר משהוא עשוי להיות מענג.
בטנטרה אין לנו מטרות, אנו מוותרים על הצורך להשיג משהו בכדי שנוכל להיות נוכחים בכאן ועכשיו. האורגזמה ללא השפיכה מגיעה כתוצאה מהכניעה ולא מהמאמץ... שיהיה לך מסע קסום, ערן

mich37

New member
לתוצאה המבוקשת

איש יקר. שאלתך ברורה מאוד, ומאוד ממוקדת. תירגול פשוט מאוד יביא אותך לתוצאה המבוקשת. גרום לעצמך גרוי מיני.עשה את מה שאתה יודע בכדי להביא עצמך לאורגזמה, ממש כוון לשם. מייד כשיגיעו התחושות הראשוניות של- או טוטו אתה גומר, קח נשימה עמוקה והנח מלענג עצמך. האנרגיה המינית תירגע בקצב שלה. חזור על פעולה זו מספר פעמים. בדוק אם אפשר להגיע ממש לקצה ושוב להרגיע.כל פעימה שכזו תרחיק את האורגזה מלהתקיף. כך תגיע למקום שתצטרך להתאמץ בכדי ליצור אורגזמה, שם גם יתאפשר לך לגעת באורגזה בלי לפלוט. רק לידיעתך. תהליך זה מאוד עמוק. תהליך זה גורם להרבה גברים, נשים וזוגות, לרצות להעמיק ולחקור את המיניות בעזרת מודעות ראה הוזהרת
תשובה מאוד ממוקדת לשאלתך הממוקדת. חיבוק. מיכה רז

...וגם שני הסנטים שלנו...

להוסיף ולהשלים על התשובה הנהדרת של ערן, (
ערן, איזה כיף לראות לך כאן...). חשוה לנו שתפנים את המניעים, את ההתכווננות... הרעיון המרכזי שבעיסוק בנושא האורגזמה, הינו שזהו אחד משלשה המצבים העיקריים בהם אדם מתחבר באמת אל עצמו, אל בוראו ואל היקום שהם כולם אחד. שני המצבים האחרים הם מוות ומדיטציה עמוקה. כאשר מגיע המצב המאפשר את ההפרדה ואת הארכתה המשמעותית של האורגזמה, (ושים לב - דייקנו במילים, מגיע, לא משיגים...), אדם יכול להסתובב בעולם כאשר הוא נמצא באורגזמה שעות ארוכות, אף ללא משגל כלל, (או אפילו גירוי מיני ישיר), ובהיותו במצב זה, להיות מחובר לעצמו ולבורא. הרעיון הוא להיות בדרך, לא להיות תלוי מטרה. לאל לשים לעצמך מטרה להגיע להפרדה ולהימנעות משפיכה - זו דרך מובטחת לתיסכול. התאמן, תרגל, גם לבד, גם בזוג, גם בסדנאות, והתרגול אינו דווקא על מיניות ועיכוב שפיכה (זו גישה מערבית פסולה), אלא על נשימות מודעות, מדיטציות שונות, על מסלולי אנרגיה בגוף, על פתיחת חסימות, פינוי רגשי, הערת הקונדליני, סנסיטיזצית החושים, ועוד ועוד... כאשר תהיה בדרך, ומספיק במודעות עצמית, עם גוף פתוח אנרגטית ומשוחרר, עם מיינד שקט, מאוזן יחסית, עם שלווה פנימית ורוגע, משוחרר יחסית מאטצ'מנט.... ...זה יבוא לבד. זה פשוט יקרה, זה ייפול עליך כמו גשם צונן באמצע יום קיץ חם בהיותך מיובש וצמא בלב מדבר הסהרה. ואז, זו החגיגה של הלייף
למד להנות מהדרך עד כדי כך, שהמטרה תאבד מחשיבותה.

oridoron77

New member
תשובה משכילה

עם זאת , כמו בכל דבר בחיים אפשר להיכנס בגלל מאפיין או גורם אחד , ואחר כך להסחף לתודה השלמה. מצבי היום הוא שאני חייל , ולא עם פרטנרית קבועה , משמע אין לי הרבה זמן לסדנאות וניסוי טכניקות שונות - לכן אני מעדיף לקחת את הדברים כדבר דבר. ההמלצה של ערן על הספר של מנטאק צ'יאה הוא לא ההמלצה הראשונה שאני מקבל , ואני אכן מבין שפאשר להגיע לתוצאות בעזרת התרגול העצמי הזה (לא כך?). כמובן שכמו שאני מכיר את עצמי (וכמו כל אדם) , אם אראה את ההנאה שבזה , דרכי לא תסתיים שם

כמתנסה מתחיל

כאשר בדקתי את הנושא, רק כדי להרגיש שאני מסוגל לכך, במידה מסוימת. הרגשתי שאם אני יכול להתגבר על הדחף הכפייתי בפליטה, אני יכול להתגבר גם על תגובותיי האוטומטיות כלפי בת הזוג ובכלל.

oridoron77

New member
משמע לא סגרת את החשבון במסעדות?

וברצינות , אם תוכל לפרט אני ישמח תודה מראש

אני מסכים עם המורים שהמליצו

לא להימנע מפליטה כמטרה ממוקדת ובלעדית, ומי אני שלא אסכים? אך אם גם אצלך התשוקה מסייעת להתמקד ביופי ובטוב שבאישה ובכלל, לעומת נפילה בפחים של תסכול, כעסים וכיוצ"ב, הרי לך תשובה מסוימת בזכות הגברתה ושימורה. ותרגול ה"התחככות" עם שליטה במקום שהוא כל כך אוטומטי, האם לא יסייע לשלוט על תגובות הרסניות ביחסנו עם העולם? מכל מקום, תרגולים כאלו ללא התמרה של האנרגיה השאירו אותי עם תאוותי בידי, ומנקודה זו אני מחפש את הדרך הלאה.

למעלה