שאלה לגבי הטרסה של ציריך

e dor

New member
שאלה לגבי הטרסה של ציריך

שלום, יש לי חבר שנוסע לציריך בקרוב. והוא רוצה לדעת היכן נמצאת הטרסה של השדה שם בכדי שיוכל להגיע אליה... ולצלם כמובן
אני יודע שיש פה אנשים (לפחות אחד שאני יודע עליו
) שהיו שם ולכן אשמח אם תוכלו לתת לי הוראות פשוטות לגבי דרך ההגעה בכדי שאוכל להסביר לו כיצד להגיע לשם. תודה רבה ! יום נעים לכולם

ארזS

New member
תשובה מאחד שהיה שם

כל כך התרגשתי שממש ממש לא זוכר איך הגעתי לשם. קצת אנגלית, קצת אידיש שדומה לגרמנית והגענו לטראסה ! ובקיצור : לשאול, לשאול, ולא להתבייש לשאול שוב. הם מאוד נחמדים ומסבירים איך להגיע. וכשמגיעים לכניסה יש לקנות כרטיסים בחנות הממתקים והצעצועים שבצד ימין, [נדמה לי שזה עלה 3 פרנקים שוויצריים ליחיד] לעבור את הבדיקה הבטחונית, להכנס ולהתענג. למי שמתכוון לצלם, שלא יעשה את הטעות שלי [שבגללה נאלצתי לעשות הפסקה כדי לרוץ לחנות הקרובה ולקנות עוד כרטיס זכרון...]. מקווה שההסבר ברור.

ramimz

New member
והנה כמה לינקים שימושיים

טרמינל B הוא הטרמינל שיש בו מטוסים עם זנב כחול. בהצלחה.

e dor

New member
תודה לשניכם

מקווה שזה יעזור לו
ורמי - זכור לי שכתבת משהו אבל רציתי לדעת בוודאות איך בדיוק להגיע. שוב, תודה, וערב טוב לכולם.

amitzahavi

New member
אם אני זוכר נכון

שאני הייתי שם. אתה קודם כול צריך להכנס לטרמינאל לכיוון PASSPORT CONTROL ושם באיזור אחרי הדלפקי CHECK IN ישנה כמו רוטנדה קטנה כמו שיש היום בנתב"ג ושם יש אפשרות יציאה החוצה ושם יש שם את הטרסה.... אחחחחחחחחחחח ZRH....MY LOVE

למעלה