שאלה לגבי הילה (אאורה)

MOVEREP24

New member
שאלה לגבי הילה (אאורה)

שלום, אחד מהמכרים שלי שהוא הילר אמר לי בזמן שהגעתי לדירתו שהוא רואה את ההילה שלי והיא הילה כחולה. מה זה אומר הילה כחולה? תודה

הצבע הכחול

הוא צבע של שמיימיות, צבע של רוחניות, ושל ביטוי. הוא הצבע של צ'אקרת הגרון. הילה כחולה זה סימן שהיית במצב רוח מאוד רוחני כשנפגשת איתו. זה צבע שמסמל את "הצ'אקרות העליונות". מעניין אם לא היה גם סגול בפנים... הייתי שואלת עוד שאלות - האם היא סמיכה? צפופה? כהה? בהירה? מה הרוחב שלה מהגוף? האם יש עוד צבעים במקומות שונים בגוף?

נופשת

New member
כחול בהילה

ההילה מורכבת באופן עקרוני משבעה צבעים, כיום כבר יותר. מה שאומר שהחבר שלך ראה רובד אחד בהילה שלך. יתכן שבאותו יום היית יותר "כחולה" שזה יכול לרמז על כל מיני דברים שונים ומגוונים. מחוץ להקשר המלא, אין בזה שום טעם לדעתי. כי זה לא אומר הרבה. צריך לראות מה קורה גם מסביב, איזה עוד צבעים יש בהילה? איזה חלשים? איזה גוון יש בכחול? מה הולך איתך באותו רגע? ועוד המון דברים.

keoser

New member
זו שאלה מאוד מאוד כללית.

איך הוא מגדיר "הילה כחולה"? צבע של הילה שתמיד כחול? רוב הזמן כחול? מצוי בו הרבה כחול בזמן מאוד נתון? ההגדרה מאוד לא ברורה. :) הילה כחולה יכולה להצביע על אינספור דברים, באינספור מצבים. ההילה שלך מצוייה בשינוי מתמד. אם הוא התכוון שהצבע העיקרי בך היה איקס, אולי אפשר להניח כמה הנחות בנוגע למצב שהיית מצוי בו באותו רגע. בכל אופן - המידע כשהוא מוצג כפי שהוא מוצג לא יכול להגיד יותר מדיי מידע עליך באופן כללי, אלא *אולי* יכול להגיד קצת עליך במצב מאוד מסויים וספציפי. דרך-אגב, אני לא מאבחן דרך ההילה בכלל - אלא רק במקרים מאוד נדירים באופן יחסי. המידע זורם ביקום בצורה מאוד שונה. :) אוהב, יוסי :)

למעלה