שאלה לגבי היפוך

אליזבט6

New member
שאלה לגבי היפוך

אני בשבוע 35 ובבדיקה אחרונה שעשיתי נמצא שהעובר נמצא במצב עכוז. לאורך כל הבדיקות שעשיתי העובר היה במצב כזה להשלמת אינפורמציה: העובר מאוד פעיל בבטן, כל הזמן זז, חוץ מזה אני גם יחסית קטנה גובה 1.50 ושוקלת 60 ק"ג אשמח לדעת ולקבל המלצות ממי שכבר עברה את זה מה ידוע על "היפוך", האם כדאי לעשות או לוותר על זה, אני מאוד רוצה לידה רגילה ומאוד מפחדת מניתוח. חוץ מזה מה ידוע על כך שהעובר מתהפך מעצמו האם זה באמת קורה? אשמח אם תוכלו לענות לי אני בחששות תודה אליזבט

עוד יש סיכוי שיתהפך מעצמו

אבל הסיכוי לא גדול (במיוחד אם זה הריון ראשון. בהריונות חוזרים יש יותר סיכוי להיפוך ספונטני מאוחר). אין לי נסיון אישי עם היפוך חיצוני, אבל הגישה שלי אומרת (וזו גישה אישית, לא המלצה רפואית) שאם העבור בעכוז, יש לו סיבה. לכן, הייתי כן מוכנה לעשות נסיונות היפוך טבעיים (מוקסה, דיקור, תנוחות שונות ומשונות ועוד), אבל לא הייתי עושה היפוך רפואי, מכיוון שזה עלול להכניס את העובר למצוקה. מציעה לך לשאול בפורומי ההורות, שם יש יותר נשים עם נסיון.

תבדקי שיטות טבעיות

אצלי התהפך בסוף שבוע 35 (הריון ראשון אפשר לאמר...)אחרי שניסיתי שלל שיטות טבעיות, לא יודעת מי מהן עבדה, אבל העקשן התהפך ועד היום (שבוע 38) נשאר במצג ראש. עשיתי שיאצו, קפיצות על כדור פיזיו,עמידות נר ופישוקים ושיטת הפנס+שירים (שיטה מצחיקה, אבל בעלי ואני מאמינים שהיא זו שעשתה את ההבדל). תבדקי באינטרנט, יש המון שיטות טבעיות שנשמעות הרבה פחות מסוכנות מהיפוך חיצוני ידני. לגבי היפוך חיצוני על ידי רופא, אצלי זו לא הייתה אופציה בגלל מחיצה ברחם, אז לא ממש חקרתי לעומק את הנושא. בהצלחה!

ושכחתי את המוקסה

שזה מין תערובת עלים, כמו סיגר שמדליקים ומחזיקים קרוב לאצבעות הרגליים, שווה לך לנסות אותה לפני היפוך.

למעלה