שמחה שעזרתי, גם אם טיפה באיחור
הטעות של לקרוא לפונדנט "סופלה" היא טעות מאד נפוצה כי כל בתי הקפה טועים בה.
סופלה זוהי מנה של קציפה אפויה, משהו כמו מוס חם אוורירי אם מדובר בסופלה שוקולד. אין בו קמח וכולו תלוי באווריריות שניתנת מקצף החלבונים, ואז באמת זו מנה שמכינים כמה שיותר קרוב להגשה.
את הפונדנטים, שאין בהם חלבונים מוקצפים בד"כ, ויש בהם קמח שמייצב את התערובת, באמת שאין בעיה להכין בכלים האישיים ולשמור במקרר או במקפיא עד האפייה, שצריכה להיות קרובה להגשה בשביל אפקט המרכז הנוזלי והחם.