שאלה לגבי הכנת פלאפל חומוס-פול
כפי שכתבתי בשרשור הבישולים, אני חושבת לעשות קציצות פלאפל מחומוס ופול, כאשר יש לי חומוס מושרה ופול קפוא (כלומר הוא כבר מבושל). כדי לעשות פלאפל ידוע לי שצריך לא לבשל את הגרגרים אלא רק להשרות אותם ואותו הכלל עם כל קציצה מכל סוג של קטנית.
השאלה היא, אם אני רוצה כאמור לעשות קציצות מחומוס ופול, האם מספיק שרק החומוס מושרה (ולא מבושל) או שצריך שגם הפול יהיה כך? כלומר אם אוסיף פול מבושל, האם עדיין ייצאו מזה קציצות יציבות?
כפי שכתבתי בשרשור הבישולים, אני חושבת לעשות קציצות פלאפל מחומוס ופול, כאשר יש לי חומוס מושרה ופול קפוא (כלומר הוא כבר מבושל). כדי לעשות פלאפל ידוע לי שצריך לא לבשל את הגרגרים אלא רק להשרות אותם ואותו הכלל עם כל קציצה מכל סוג של קטנית.
השאלה היא, אם אני רוצה כאמור לעשות קציצות מחומוס ופול, האם מספיק שרק החומוס מושרה (ולא מבושל) או שצריך שגם הפול יהיה כך? כלומר אם אוסיף פול מבושל, האם עדיין ייצאו מזה קציצות יציבות?