שאלה לגבי הלוואה

קובי ש.

New member
שאלה לגבי הלוואה

שלום אם נניח אני רוצה לפתוח עסק ואני זקוק לחמישים אלף שקל, אבל אין לי דירה או נדל"ן אחר על שמי, וגם כרטיס האשראי שלי לא נותן לי אשראי על סכום שמעל 15.000 ש"ח. באיזה אופן אני יכול להלוות את הסכום הדרוש לי? ומדוע כתבתי "נניח"? זאת בגלל שבעצם אני צריך את הכסף לקניה של מוצר מסוים, ואפילו לא לפתיחת עסק, ולכן השאלה אולי קשה שבעתיים. מאיפה אדם יכול להשיג הלוואה של 50.000 ש"ח כשאין לו דירה? אולי בכל זאת יש תשובה, ולכן אני שואל. תודה מראש למשיבים.

urimorag

New member
הלוואות../images/Emo124.gif

קובי היקר חבל על זמנך!... אף גורם לא מלווה היום כסף אם אין ברשותך בטחונות ראויים. אבל אם מדובר ב"מוצר מסויים" יתכן וניתן לרכוש אותו בליסינג?.... ..אך לפני הכל עלייך לבדוק היטב ולעומק את כל המשמעויות הכספיות הכרוכות בפתיחת העסק. מהר מאוד תגיע למסקנה שהעניין אינו כדאי ללא גב כלכלי ומשענת בטוחה. לכן חפש משקיע ו/או שותף משקיע. בברכה - אורי

nirdagan

New member
מאוד תלוי מה אתה קונה ולאיזו מטרה

יש נכסים שקל למשכן (או לתת כבטוחה בדרך דומה) כגון כלי רכב. כמו כן תלוי אם מדובר במוצר צריכה, או בציוד שמייצר הכנסה. למשל יהיה קשה למשכן מחשב לשימוש ביתי, אבל יותר קל למשכן מחשבים לשימוש במשרד. ויש כמובן את האפשרות (במידה זו או אחרת) ללוות מקרובי משפחה. ניר

קובי ש.

New member
למשיבים תודה, ובא נאמר - - -

בא נאמר שאני מעוניין לרכוש מקרן שעלותו 50.000 ש"ח, אבל אין לי דירה, מה אתם הייתם עושים במקרה כזה? ממי הייתם מלוים? אגב, חבל על הזמן עם קרובי המשפחה....

תשובה

מתנצלים על האיחור. קבלת הלוואה יכולה בדרך כלל להעשות בשני אופנים האחד - אם יש ברשותך בטחונות ממשיים (כגון: פקדון, תוכנית חסכון, רכב לשעבוד וכו.) האפשרות השניה היא ע"י שכנוע הבנק כי הינך מסוגל להחזיר את ההלוואה ע"י ערבים, שעבוד המשכורת שלך או על סמך העובדה שמנהל הבנק ישתכנע כי הינך לקוח טוב וותיק והוא סומך עליך מתוך ההיכרות הארוכת שנים איתך כלקוח טוב יתכן גם שילוב של מספר אופציות שהועלו. ברצוני להדגיש כי חשוב ביותר, בכל מקרה, שמנהל האשראי\הבנק ידעו מה מטרת ההלוואה ומהם הדרכים בהם אתה מתכוון להחזיר את ההלוואה הכלי המרכזי שהבנק נשען עליו הינו - אמינות הלקוח !!! אם הינך מעוניין בהלוואה להקמת עסק - מומלץ שתפנה לאחד המטים בקרבת מגוריך אין לראות בכתוב יעוץ ומומלץ בכל מקרה להתיעץ עם הגורמים המתאימים בבנק

למעלה