שאלה לגבי הלנלינג:

מישל 80

New member
שאלה לגבי הלנלינג:

שלום לכולם, אנחנו מתכוונים להגיע לוונקובר בנובמבר. יצא ככה שאנחנו צריכים להגיע לקנדה כבר בספטמבר לחתונה של חברים במונטריאול. האם י ש בעיה עם ה- PR כי את הלנדינג אני אעשה במונטריאול, אבל אני רוצה אחרי שבוע לחזור לישראל ורק בנובמבר לעבור לוונקובר? מה עושים במקרה כזה אם כרטיס הPR שאמור להישלח רק אחרי 3 שבועות? תודה על העזרה:)

amirshuval

New member
הכרטיס לא ממש קריטי.

הוא קריטי לאנשים ממדינות שאזרחיהן נדרשים לאשרת תייר כדאי להכנס לקנדה,לא לישראלים.אף אחד בנתב"ג לא ימנע ממך לעלות על טיסה לקנדה עם דרכון לאומי ישראלי כחול.כשאת מגיעה לקנדה יהיה לך ביד את מסמך הלנדינג,ומכוון שאין אישיו של מחויבות הישיבה(הרי אישרו אותך כתושבת קבע חודש לפני זה),לא תהיה לך בעיה להכנס. את צריכה אבל להוכיח כשעושים לנדינג בקוויבק כי את מתכוונת להמשיך אל מחוץ לפרובינציה.

amirshuval

New member
You need to show

that your final destination in Canada is a province other than Quebec.A flight/train ticket will suffice.You may need to explain the circumstances of coming for a wedding in Montreal,but you are intending to reside in Vancouver.

מישל 80

New member
תודה! ובמונטריאול יוכלו לשלוח את כרטיס ה-PR

לכתובת שאתן להם בוונקובר?

מישל 80

New member
ועוד שאלה: גם במונטריאול אני עושה את

כרטיס ה-PR בשדה התעופה? תודה רבה על כל התשובות :)

amirshuval

New member
the CBSA officer

who will confirm you as a PR will verify the correct address for mailing the card.

למעלה