שאלה לגבי המבחנים ב"זמן אמיתי"

the new me1

New member
שאלה לגבי המבחנים ב"זמן אמיתי"

רציתי לדעת, האם קרה לכם או ידוע לכם על מישהו שאומנם ממוצע המבחנים שלו הוא לא בשמיים (אבל עבר את המעשי) ובכל זאת קיבל תעודת ברמנים? קשה לי להאמין שהם ישללו מאדם שיודע למזוג ויודע להיות מאחורי הבר להיות ברמן רק בגלל כמה נקודות במבחן עיוני... מה דעתכם בעניין והאם יש לכם נסיון עם זה? תודה :]

Wine Guy

New member
צריך לעבור את 2 המבחנים כדי לקבל תעודה

גם מעשי וגם עיוני. זמן אמיתי מציב רף מסויים שאותו אתה חייב לעבור כברמן (ציון 70 עיוני ו 80 מעשי). ברגע שעברת הם נותנים לך גיבוי מלא מול בעלי ברים ומסעדות ומוכנים לחתום על זה שאתה ברמן שעבר הכשרה ברמה שהם הגדירו.

the new me1

New member
מצטער זה נשמע לי תמוהה לגמרי

שבנאדם שכ-ן יודע לתפקד כברמן ושילם להם סכומי-עתק בשביל להיות בקורס יצטרך לתת בעיטה בתחת שלו על חודש וחצי בהם הוא השקיע אך לא קיבל ציון גבוה בעיוני. שבגלל איזה כמה נקודות ישללו ממנו להיות ברמן כשכבר אפשר להכניס אותו לבר באופן מיידי לפי הידע והנסיון שהוא צבר בקורס. מצטער, זה הזוי מדי!!

rustynail

New member
יש סיבה למבחני סיום!

ישנם מבחני הסמכה במקצועות רבים ולא רק בקורס הברמנים... מה יגיד עו"ד לעתיד שלאחר 4 שנות לימוד ושנת סטאז' נכשל במבחני ההסמכה שלו ויאלץ להיבחן שוב בעוד כמה חודשים? הרי הוא יודע את העבודה ויש לו ניסיון בסטאז? בקיצור טוב לדעת שגם בזמן אמיתי זה ששילמת לא אומר שהתעודה מוענקת אלא יש להרוויחה! אומנם מדובר במבחן עם סה"כ 100 שמות ולא לימוד של 4 שנים אבל רף זה רף כל הכבוד! ההזוי הוא לחשוב שעם שילמת על קורס זה אומר שאתה מוסמך, צריך לשבת ללמוד ולהרוויח את ההסמכה! נ.ב. לפי הידע והניסיון בקורס אף אחד לא יכול להיכנס לבר באופן מידי אלא צריך זמן התלמדות ואחת מהשאלות כשאתה מרואין לבר היא איך השליטה שלך במותגים.....

Ronnie O

New member
לא הבנתי

אתה חושב שבגלל שאתה שילמת להם אז האחריות נופלת עליהם? או שהם צריכים להציב רף נמוך יותר? גם סטודנטים משלמים לאוניברסיטה ואם הם לא לומדים מספיק הם נכשלים ולא מקבלים תואר. למה שזה יהיה שונה? ואיפה פה זה נשמע הזוי מדי? חוצמזה- כנראה לא למדת מספיק קשה אם לא עברת את העיוני.

obbb

New member
על איזה בעיטה בתחת אתה מדבר?

אתה מוזמן להשלים שיעורים ולהבחן שוב ושוב ושוב כאוות נפשך. בתור בוגר זמן אמיתי, ואני מאמין שכל הבתי ספר ככה - אני חושב שהרף נמוך מדי. חבר שלי היה לו מבחן מעשי איום ונורא (למרות שהוא דווקא שולט ויודע והכל , הוא היה פשוט לחוץ פצצות) ולא רק שהוא היה מופתע שהוא עבר, מסתבר שהוא קיבל עליו 91 אם אני לא טועה. זה רף זה? ושאלות אמריקאיות שחצי מהשאלות יש באתר שלהם במבחן לדוגמא זה גם לא לעניין. ובבר אין לך אפשרויות אתה צריך לפתור בעיות ולאלתר מהראש לא מאפשרויות מול העיניים.

the new me1

New member
אני עשיתי קורס בברטנדר

ואני כבר ברמן מעל לחצי שנה. שמעתי שגם "זמן אמיתי" טובים. חבר שלי רצה לדעת על הבחינות ב"זמן אמיתי" לכן ביררתי לו. בכל אופן תודה על התגובות. לא יודע מה איתכם אבל מיציתי את הדיון...

dimonj

New member
מה קשר-תחשוב לפני שאתה זורק משהו

כי לא הכל כסף זה כמו שתגיד בן אדם שלמד נהיגה ולא עבר טסט -אז צריך לעלות אותו לכביש בכל מקרה?! זה הזוי

dimonj

New member
מה קשר-תחשוב לפני שאתה זורק משהו

כי לא הכל כסף זה כמו שתגיד בן אדם שלמד נהיגה ולא עבר טסט -אז צריך לעלות אותו לכביש בכל מקרה?! זה הזוי

voodoo doll

New member
אם מישהו נכשל במבחנים

זה מראה שהוא לא יודע את החומר, אז מה הוא בדיוק יעשה מאחורי הבר? ימזוג וודקה רדבול ויפתח בירות? כמו כן, אם היה לו כ"כ הרבה יידע ונסיון, הוא לא היה נכשל \ מקבל ציון נמוך.

recstudio

New member
הטוב בזמן אמיתי

אני בוגר זמן אמיתי , ולפני שנרשמתי לזמן אמיתי עשיתי סקרים ובחנתי לעומק מה מתאים , הדבר שהכי משך אותי בזמן אמיתי שאמנם אתה לא מתאמן עם אלכוהול אמיתי כמו בברמסטר או משהו כזה אבל יש לך היכולת להתאמן כל יום משעה 10 בבוקר ועד 10 בלילה ואפילו לפעמים עד 12 , אף אחד לא יגיד לך כלום ואף אחד אפילו לא יעשה לך פרצופים לא נעימים על ההתנחלות ולהפך , מנסים לתמרן אותך להגיע כמה שיותר והתאמן , לכן אין שום סיבה שבעולם שמישהו ייכשל במבחנים אלא אם התעצל להגיע . גם לאף אחד מהמורים אין את הרצון להכשיל אלא אם את באמת עוד לא ראוי להיות ברמן, והכוונה היא לא שברמן צריך לקבל תואר באוניברסיטה או משהו פשוט שכמו כל איש מקצוע ברמן חייב להכיר את המקצוע , אתה מוזג לאנשים משקאות ואתה חייב לדעת מה אתה מוזג להם , זמן אמיתי כחלק מההתחייבויות שלהם כלפי התלמידים מתחייבים לתת לכל תלמיד אפשרות לקבל דרכם עבודה ע"י וורכוהוליק שמקושר היום עם כ85-90% מהברים , המועדונים והפבים בישראל , מה שאומר שאם הרף לא יהיה גבוה יחסית הברים והפאבים לא יירצו לעבוד בשיתוף עם זמן אמיתי מה שיוריד את קהל הלקוחות של זמן אמיתי כי הרוב באים מהסיבה שהעבודה לאחר הקורס היא מובטחת , ואם נחזור לנושא בגלל שזמן אמיתי מודעים לכך שישנם תלמידים שיותר קל להם ותלמידים שפחות קל להם , הם נותנים לך את האפשרות לבוא גם לאחר הקורס ולהתאמן כמה שרק בא לך גם לאחר שנתיים שאתה עובד כבר כברמן , מה שאומר שאתה יכול פשוט להשתפר ברמות מטורפות , פשוט לקחת בקבוק ושוט ולהתאמן חודשים מדיצם רק על מזיגה חופשית ואז לבוא ולהבחן שוב .
- מה צריך יותר מזה ??? בירה אוכל סקס ולישון ...

למעלה