המממ לא ממש יקר זלוטי אחד זה בערך כמו שקל וחצי אצלנו.. ולמשל בקרקוב יש שרשראות יפות שעלו 2 זלוטי הממממ כן דיי זול שם.. הממ יש בגדים אני יודעת בזקופנה אבל אין לך ממש זמן..תכלס מה צריך חות ממזכרות..? חח מצאתי צעצועים לבנות דודות שלי וצבעי עיפרון אבל עפרונות גדולים כאלה ממש יפים...כול אחד ב5 זלוטי נראה לי.. קיצ לא ממש יקר..חוץ מהתחנות דלק!
אכן, כבר לא כל כך זול שם כפי שהיה לפני 5 שנים. פולין הצטרפה לאיחוד האירופאי אבל עדיין לא עברו ליורו, המטבע שם עדיין זלוטי ZLOTY וערכו בערך 1.35 ש"ח. כאשר יעברו ליורו (2007 כנראה) יהיה שם הרבה יותר יקר.
בס"ד שלום לכולם למנהלת הפורום ולחברים אשר כבר ביקרו בפולין תאמת גיא אני ממש מבין אותך זה מעצבן שכל שני וחמישי יש פה שרשור על מזג האויר שם ומה לקחת מה לארוז וכל זה... אבל תחשוב שאנשים כמו שאתה היית לפני המסע די מתרגשים ולא יודע אני טס עוד 24 ימים והבית ספר לא יודע לא עושה הכנה טובה לכן פה הם מבקשים עזרה... אז אולי האם משהו מבין החברים הפורום שביקרו בפולין או אחד מהמנהלים מוכן לרכז בדף ולכתוב הכל מה צריך מה מזג האויר באיזה אתר אפשר לבדוק מה כדי להזהר בקובץ וורד ולשים קישור בדף הפורום ואז זה יפתור הכל וד"א עידן אני ממש מבין אותך כי גם אני יצטרך לכתוב כזה הודעה אבל אני ממש מפחד כי ראיתי תגובה כמו של גיא בדף הקודם לגבי משהו ששאל... שרוך