שאלה לגבי המספר 3

• פותח הנושא Foofa
  • פורסם בתאריך

Foofa

New member
שאלה לגבי המספר 3

נולדתי בתאריך 3.9.1974 הייתי בהרצאה שבה אמר המנחה ש3 הוא מספר מזל השאלה שלי איך זה בדיוק מתבטא??

ובכן,

נראה לי שהמנהלת ליאת קצת כועסת עליי בגלל חוסר הבנה קטן... וגם ככה נשאלה השאלה על מספר 3 (ולא הורשיתי לענות :), כדי לתת לחברי הפורום להתבטא)... אך מה שכן אני יכול להגיד לך הוא ש-3 רוטט בהשפעת הכוכב יופיטר (צדק). יופיטר הוא כוכב הלכת הגדול ביותר, ומספר הכוכבים שלו הוא הרב ביותר! הוא מראה, על כן, על התפשטות חומרית, רוחנית כלכלית וכו`. הוא מספר של שפע, הצלחה, פוריות ו... הימורים. נראה שמכיוון שהמספר כל כך ממוזל, ההימור בד``כ יוצא לטובה ;-). עכשיו הבנת למה הוא מסר מזל? העניין הוא שכשקוראים לו ככה הוא מאבד מהמשמעות שלו... זה לא שאם אני אקנה שלושה כרטיסים של לוטו - השלישי יזכה.. או משהו כזה! חוץ מזה שאין מספר טוב יותר, ועל כן, ממוזל יותר ממספר אחר :) שלך, שבי :cool:

מה אתם יודעים - הוספתי פשע על חטא

התכוונתי למנהלת עינת (לא ליאת).. אלף סליחות.. זה היה בגלל שחשבתי על מישהי אחר.. לא בגלל שכחתי חס וחלילה (טפו!)... אופ..ס:-() שבי

Foofa

New member
אוקיי

נאמר לי שבתאריך הלידה שלי יש רק 3 וזה ממש ממש מזל טוב הבנתי למה 3 הוא מספר עם מזל אבל לא ממש הבנתי איך אני יכולה לנצל את זה.....

עינת

New member
שבי איני כועסת חמוד ;-)

גם לא שטעית בשם... זה לא שלא הורשת לענות זה כדי שנתן לחברים בפורום לפתח את הדמיון וכיוון שלך יש ידע אולי תשפיע עליהם... כמו שגם אני נותנת להם את ההזדמנות... הרי אנחנו יודעים וזאת לא חוכמה... עינת

עינת

New member
Foofa יקרה

אכן המ``ס 3 הוא מ``ס בר מזל ונראה כי אדם אשר המ``ס 3 חזק אצלו (ואת נולדת ביום מ``ס 3) תמיד נופל על הרגליים. יד אלוהים שומרת עלייך מלמעלה.חייך אמנם אינם קלים אך הדברים מתיישרים מכיוונים לא צפויים גם ברגע האחרון כשנראה שהכל אבוד.מכל צרה את יוצאת בשן ועיין. אור שפע ואהבה עינת

Foofa

New member
עוד שאלה...

הייתי אצל נומורולוג הוא אמר לי בדיוק אותו דבר.... שאני ניצלת ברגע אחרון ויש לי השגחה מלמעלה הוא גם בדק ואמר שיש לי משהו עם תאומים הנומרולגיה של השם שלי היא 158 שם פרטי 511931518 שם משפחה נולדתי ב3.9.1974 איפה בדיוק הוא ראה את הקטע עם התאומים והאם זה אפשרי לבקש בדיקה לחיבור השם והתאריך תודה!

עינת

New member
תאומים?

איני יודעת היכן ראה?ממש לא מתקבל על הדעת. בדיקה מהסוג שאת מבקשת הרי קיבלת אצל אותו נומרולוג מדוע את מבקשת שנית? בכל מקרה הפורום אינו תחליף ליעוץ אישי. אור שפע ואהבה עינת

המזלות האסטרולוגים בנומרולוגיה קבלית

החישוב פשוט מאוד: שם האם הפרטי + שם פרטי שלך לחלק ל- 12 (המזלות האסטרולוגיים). האותיות מ- א` עד י` שוות לערכן הגימטרי; האותיות כ פ ר שוות ל- 8 ל צ = 6 מ ק ת = 4 ע = 10 נ = 2 ס ו- ש אינן נכללות בחישוב. אם יוצא 1 - טלה מספר 2 - שור 3- תאומים 4 - סרטן 5 - אריה 6 - בתולה 7 - מאזניים 8 - עקרב 9 - קשת 10 - גדי 11 - דלי 12 - דגים התוצאה (ללא השארית) מראה על המזל הדומיננטי במפת לידתך, כאשר השארית מראה עד כמה - ככל שהשארית נמוכה יותר - ההשפעה חזקה יותר. אצלי יוצא 4 עם שארית 3... לכן זה יוצא סרטן. אני בכלל מזל תאומים, אבל הירח, שליט סרטן, נמצא בצמידות חזקה לאופק (השפעה דומיננטית של סרטן/ירח)... בסטייה של 3 (!!!) מעלות.. :) נסי לחשב את שמך הפרטי פלוס שם אימך וחלקי ב- 12... אם אכן ישנה השפעה חזקה של תאומים, אמור לצאת 3! אל תשכחי שערכן של האותיות שונה מערכן הנומרולוגי המקובל בחישוב זה! שלך, שבי :) דוגמא

dini

New member
המזלות האסטרולוגיים בנומרולוגיה קבל

שבי לילה טוב.ברצוני לעדכן אותך שהמזלות האסטרולוגיים בנומרולוגיה קבלית זהים למזלות הרגילים,ותיאורך אינו מדוייק.נכון שמשתמשים בשם הרשום ב ת``ז ובשם האם,אך זהו לצורך שונה ולא בכדי למצוא מזל אסטרולוגי.הנומרולוגיה הקבלית שאני מכיר,בנוייה על אור מקיף ואור פנימי שזו תורה שלמה ולא כאן המקום.

אז הרשה לי להוסיף...

חומר זה לא נלקח ``מן האוויר``, ולא המצאתי את זה! לגבי שהמזלות הקבליים זהים למזלות הרגילים - SO WHAT?? אמרתי משהו סותר אי פעם? ולגבי הקבלה ``שאתה מכיר`` - ייתכן ולא שמעת על החישוב `המוזר` הזה... אך אני לא המצאתי את הגלגל, ותוכל לצוא אותו בספר: ``האם הגורל עיוור``. אור ואהבה, שבי :)

Foofa

New member
עינת

תודה עם התשובות מצטערת אם זה יצר אזישהוא ניגו אינטרסים פשוט מחומר שקראתי בנושא לא מצאתי לינק לתאומים תודה על הסבלנות...

עינת

New member
בכיף :cool:

אין כאן כל ניגוד אינטרסים. מה שכן יש זה חוסר הסכמה אבל זה שדרכי שונה אינה עושה את הדרך האחרת פסולה. אור שפע ואהבה עינת

המספר שלוש הוא גם :)

נחשב למספר השילוש האלוהי, כלומר, רעיון, מעשה, תוצאה... אור ואהבה, גילי פרי

למעלה