שאלה לגבי המעבדה ולגבי שיטות מיון

boringvered

New member
שאלה לגבי המעבדה ולגבי שיטות מיון

הי, מישהו יודע אם ניתן לתרגל במעבדה בימי שישי? לפי שעות הפתיחה המעבדה לא עומדת לרשות התלמידים ביום הזה... אבל אולי זה רק ככה על פני ה"נייר"? ו- יש דרך להשיג את התוכנה DEWEY FOR WINDOWS שאיתה עושים את התרגילים של שיטות מיון? אם אין לי מעבדה פתוחה אני נמצאת בבעיה לגבי התרגילים... היות ובינתיים הספריה סגורה בימי שישי. דרך אגב, הבנתי שהספריה עומדת להפתח בימי שישי ומחפשים לצורך זה סטודנט לעבודה בימי שישי (ככה אמרה לי רותי הספרנית)... אין לי מושג אם זה בתשלום או לא... ורד

DGtal

New member
תשובות

למיטב ידיעתי המעבדה פתוחה בשישי, פשוט יש שם שיעור (מה שנכון לרוב הימים בשבוע). אין דרך להשיג (חוקית לפחות) את תוכנת הדיואי בלי תשלום מיוחד. אולי תבקשי לשאול את ספרי DDC 21, ראיתי שבספרייה כבר שדרגו לגרסה 22, אולי 21 פנויים להשאלה (בלי אחריות). בינתיים הספריה מחפשת סטאז'רים בהתנדבות. אם כי יכול להיות שבשעות כאלה הם גם יסכימו לשלם אם אין ברירה.

boringvered

New member
תודה תודה

רציתי לדעת אם יש דרך לברר שעות פנויות במעבדה... האמת ששלחתי מייל לעידית, שמנהלת את המעבדה בתקווה שהיא תעזור לי... מישהו יודע אם המעבדה זמינה בשעות הערב המאוחרות - היינו בין 20:00 ל- 22:00 במהלך השבוע? בדקתי בספריה וניתן להזמין את DDC21 (יצא ב- 1989 - נכון?) ... אבל מדובר בהזמנה של כל כרך בנפרד ולשבוע בלבד... אם לא תהיה ברירה אני אולי אעשה את זה... למי שיש גישה מהבית (דרך חברת ברק), יש אפשרות לעבוד על DEWEY FOR WINDOWS מהבית? האם מתכוונים לאפשר גם לסטודנטים שאין להם חשבון בחברת ברק? ולגבי הספריה - רותי אמרה שאשרו להם 400 שעות סטודנט... מדובר בתשלום או בהתנדבות אז?... תודה תודה תודה!

DGtal

New member
עוד תשובות

המעבדה לא פתוחה כשאין מי שינעל אותה, ולכן מאוד סביר שהיא סגורה בשעות כאלה. את יכולה להוציא 4 כרכים במקביל, ולהאריך אחרי שבוע. אולי יתנו לך גם להאריך יותר מפעם אחת. גם לבעלי חשבון ברק אין גישה מהבית לדיואי נכון להיום. 400 שעות סטודנט זה מן-הסתם בתשלום. למה שמישהו יתנגד למתנדבים?

boringvered

New member
תודה שוב... ו... עוד שאלות

אכן יש שיעורים ביום שישי במעבדה ללימודי מידע, וגם רב הימים בין השעות 20:00 ל- 22:00... (היום היחיד שלא ברור לי לגביו הוא יום ראשון)... יצרתי קשר גם עם עידית כדי לברר פרטים לגבי המעבדה למתורגמנות שנמצאת בקומה מתחת שנכתב באתר המעבדה שהיא אמורה לשמש תחליף... הצרה היא שאף אחד לא יודע מתי פנוי שם... יש למישהו מושג? ולגבי שעות הסטודנט... אז להלן הצעת עבודה רשמית למי שמעוניין :D. תודה לך
ורד

innahm

New member
בימי שישי מתקיימים לימודים

במעבדה וזו הסיבה לכך שהיא לא עומדת לרשות הסטודנטים.

למעלה