שאלה לגבי המפגש.

udiwudi

New member
שאלה לגבי המפגש.

כאחד שמעלום לא היה במפגש חובבים, יש לי כמה שאלות בנאליות: 1) מה בדיוק עושים שם? לומדים דגמים? מביאים דגמים מהבית? מחליפים חוויות? עושים פעילות משותפת? מוציאים תמונות במוזיאון מהמסגרות שלהם ועושים מהם עגורים? כל התשובות נכונות? 2) כמה זמן זה? 3) מי מגיע? אודי.

mirigami

New member
תשובות

הי אודי ראשית נשמח לראות אותך שנית מפגש חובבים מזכיר את הכנס יש המביאים את הדגמים או הרעיונות האחרונים שהם יצרו ומקפלים דגמים שונים באוירה נעימה. דיברתי גם עם מריאנו הוא יגיע וזו הזדמנות ללמוד על גימורים סוגי נייר ועוד.. אנחנו נמצאים באגף הנוער של המוזיאון כך שאין סיכוי שנקפל איזו יצירה שמוצגת....

ophler

New member
פייר? לא כל כך באנלי

המיקום וטלפונים לבירורים: אבא הלל 146, רמת גן - טל: 03-7513483, 0524-267480. המוזיאון: המוזיאוןלאמנות ישראלית (רמת גן). מפגש חובבים מבוגרים יתקיים ביום א' 8.10.06 בשעה 19.00. מפגש חובבים ילדים יתקיים בתאריך 8.10.06 בשעה 17.00. ---

hananiahamagniv

New member
מה ז"א מבוגרים וילדים?

ילדים=קיפולים שנעים בין מטוס וסירה ומבוגרים זה בעצם הקיפולים היותר מתקדמים שאנחנו באמת מתעניינים בהם?

mirigami

New member
המבוגרים והילדים

המובוגרים והילדים נפגשים ביחד רק בכנסים במהלך השנה המפגשים נערכים בנפרד. בשתי קבוצות.

מירי

רק רוצה להגיד שאני לא אגיע מחר, בגלל שיש לי משהו בדיוק בשעה הזאת... אבל אשתדל להגיע בפעמים הבאות.

ophler

New member
לא בהכרח

ילדים=צעירים בגיל (14-15). מבוגרים=כל השאר. יש ילדים שמקפלים קיפולים יותר (והרבה יותר) מתקדמים מחלק מהמבוגרים.

mirigami

New member
חלוקה לילדים ומבוגרים

ילדים מגיל 12 או 14 עוברים למבוגרים. כמובן שההחלטה מתבצעת לאחר שאנו מכירים את הילד או הנער.

למעלה