שאלה לגבי הנגן שכולם פה לא אוהבים

Mr Invisibilety

New member
שאלה לגבי הנגן שכולם פה לא אוהבים

אז כן יש לי כזה נגן תקראו לו איך שאתם רוצים ראיתי במאמרים של הפורים דברים עם חייזרים ופשוט צחקתי.. הנגן הרגיל פשוט לא בצבע שחור אלא בצע סגול. סגול רולזזז וקניתי אותו מזמן ואין בו עברית מן הסתם, ועכשיו ראיתי שיש כאלה שתומכים בעברית וזה נשמע לי ממש מגניב, אבל ממש אני לא מתכוון לקנות עוד 1 שוב פעם! אז רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות עידכון לתוכנה שיש בפנים כמו שראיתי ניתן לעשות את זה.. אבל איפה אפשר להשיג את ה"מערכת הפעלה" הזאת של הנגן, שתומכת גם בעברית? אני מקווה שתתיחסו ברצינות כי גם לנו ה"מקופחים" יש רגשות וצרכים! תודה רבה.

weird dust

New member
אין לנו בעיה איתו אישית

רק עם זה שהרבה אנשים מאוד מאוכזבים ממנו. הפשוט מגיע בצבע שחור אבל יש כחול, כסוף, סגול, כחול ועוד ועוד. אפשר לעדכן אותו לעברית במיקרה והוא שייך לטופ בעלות של 30 שקל. אם לא ניתן לעדכן אותו ללא עברית באתר שלהם.

Mr Invisibilety

New member
תודה רבה על התגובה המהירה~!!

3 דקות :p יש את הנגן גם באדום ולא אמרת :p אוקי, איך אני יודע אם הנגן שלי שייך ל"טופ" ואטאוור? ואיפה האתר שלהם אני אודה לך אם תתן לי את הכתובות, חיפשתי במועדפים ולא מצאתי.. שוב תודה :)

weird dust

New member
האתר של טופ

ואני לא יודע איך יודעים בדיוק - זה תלויאיזה מדבקה יש עליו ומומלץ לדבר עם טופ על כך - ניכתב על זה בטאג ליינז. אני יצרף אותו גם לקישורים.

למעלה