שאלה לגבי הסאנדיסק

פירמה 1

New member
שאלה לגבי הסאנדיסק

קניתי עכשיו את הסאן דיסק הכסוף ומאחר שאני רואה שלא ניתן לראות מילים בעברית, האם יש תוכנה שמאפשרת זאת? דבר שני, מישהו ניסה כבר לשים בו קבצי ליריקס? תודה מראש

The Experience

New member
אתה יכול לראות עיברית...רק הפוכה

וכדי להפוך את העיברית יש תוכנה ששמה אאל"ט "הפוך על הפוך" למרות שזה לא בעיה לקרוא עיברית הפוכה. בנוגע לליריקס..אני אישית לא ניסיתי "סתם" לדחוף קבצים עם מילים לנגן כי הוא פשוט לא תומך באפשרות הזאת....אבל אתה מוזמן לנסות ולספר לנו תגובות

פירמה 1

New member
ואיך אני יכול לראות עברית בדיוק?

ניסיתי לשים שיריםעם שמות בעברית ובמקומם הנגן מראה כל מיני סימונים מוזרים...

Thestral

New member
תנסה אולי לשנות../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

את שם הקובץ עצמו ותכתוב אותו בעברית הפוכה ואז זה יראה לך את העברית בצורה נורמלית.

פירמה 1

New member
הא???

מה זה משנה בדיוק אם אני כותב לו שלום או םולש הרי הוא לא מבין באמת מה שאני כותב לו .. במקום אותיות עבריות אני רואה @@@@

Thestral

New member
אצלי רואים ככה רק בשיר אחד../images/Emo108.gif

ובשאר השירים עברית הפוכה. התכוונתי לזה שאם אתה רואה את השמות בעברית הפוכה אז תשנה את שם הקוסץ נגיד במקום שלום תכתוב םולש ואז האמפי יהפוך את העברית לשלום. מקווה שהבנת.

יאיר B

New member
עברית וליריקס בסאנדיסק

לגבי העברית: הנגן מראה עברית הפוכה. כדי לראות את השירים המתנגנים בעברית תקינה, צריך לכתוב את שמות השירים בעברית הפוכה (כלומר: שלום צריך להפוך ל-םולש ע"ג המחשב). ניתן לעשות זאת ע"י תוכנה בשם "הפוך על הפוך" (חפש בגוגל). חשוב: אסור שלשיר יהיו תגים בעברית. בכלל שלא יהיו תגים בעברית. אם יהיו תגים בעברית - הנגן יראה ג'יבריש. אם אתה רוצה בכל זאת להשאיר את התגים בעברית - תוכל לראות עברית באמצעות פונקצית הדיפדוף של הנגן: במהלך ניגון שיר לחץ על הג'ויסיטק קלות והנגן יעבור לפונקצית הדיפדוף. שם תראה הכל בעברית (הפוכה אם לא הפכת מראש על המחשב) בלי קשר לתגיות. בנוגע לליריקס: הנגן לא תומך בקבצי ליריקס. תוכל לראות שהפונקציה לא רשומה באתר החברה.

פירמה 1

New member
אתה יכול להסביר?

לא הבנתי מה בכוונה בתגים עשיתי שמות לשירים/תיקיות בעברית וראיתי ג'יבריש

יאיר B

New member
תגיות = ID3 TAG

לכל שיר שמומר ל-MP-3 נוסף מידע על שמו, שם האמן, שנה, שם האלבום ועוד. המידע הזה ניתן לקריאה ע"י נגני MP3 (נגנים ניידים או נגנים על המחשב כדוגמת WINAMP). את התגיות הללו ניתן לערוך ע"י הנגנים שנמצאים על המחשב (WINAMP למשל) או תוכנות יעדויות לעריכת תגיות.

פירמה 1

New member
לא יודע מה הבעיה.

בשום אופן הוא לא מצליח להראות עברית- לא בדפדוף ולא במהלך השיר \:

Evil Dwarf

New member
נצל"ש

לפותח השרשור או כל אחד אחר שהשתמש בסאנדיסק - אני שוקל רכישה של הנגן המדובר (הכסוף זה של הג'יגה, נכון?) אבל עכשיו נתקלתי בביקורת באינטרנט שבה מישהו התלונן שהשירים בו לא מנוגנים עפ"י סדר אלפביתי, ומישהו אחר ענה לו שהנגן מסדר את השירים עפ"י סדר ההעתקה שלהם אליו, שהוא לאו דווקא זהה לסדר האלפביתי בספרייה (כלומר עלול להיווצר מצב שבו השירים מסודרים באופן אקראי). הפתרון שהאחרון הציע היה להעתיק את השירים אחד-אחד עפ"י הסדר, מה שנשמע די מחורבן. זה נכון? אם מעתיקים לנגן ספרייה שמכילה דיסק, היא לא תושמע בו עפ"י הסדר שבו היא אמורה להיות מושמעת?

פירמה 1

New member
את הבעיה הזאת הצלחתי לפתור בקלות

ע"י קליק ימני בעכבר ולחיצה על סידור לפי שם (כמובן שזה נעשה במחשב כשהנגן מחובר אליו)

Evil Dwarf

New member
רק כדי להיות בטוח...

אם אני מעתיק ספרייה כלשהי מהמחשב שלי אל הנגן דרך Windows Explorer, והקבצים בספרייה הזו מוצגים ברגע ההעתקה עפ"י סדר השמות - הם יופיעו בספרייה החדשה עפ"י הסדר הנכון? בטוח?

crazy monkey

New member
נצל"ש |אני מרגישה מטרידנית|

קודם כל אני חייבת להגיד תודה רבה ובעיקר ליאיר B עקבי לפי כמה שרשורים שלכם והצלחתי שהשירים בעברית יראו נורמלי.... אבל נשארתי עם 3 שאלות: <מדובר בנגן של sandisk הכסוף> 1. האם אפשר לעשות תיקיה בתוך תיקיה? 2. כדי לעבור מתיקיה לתיקיה בנגן אני חייבת להגיע לשיר הראשון ואז ללחוץ על הימינה/שמאלה? 3. אפשר לסדר את השירים בנגן לפי סדר הא' ב'? כי על המחשב זה מסודר לי אבל בנגן זה בלאגן...

Evil Dwarf

New member
שאלה 3 היא בדיוק השאלה שלי...

מזה בדיוק חששתי... את מעתיקה ספריות שמסודרות לכאורה בסדר הנכון על המחשב שלך ובנגן הן מופיעות בסדר אקראי? אני לגמרי חושב בכיוון של הנגן הזה אבל בעיה כזו יכולה פשוט להוריד אותי ממנו... מישהו יכול לתת תשובה ודאית לגבי הקלות או הקושי שבפתרון הבעיה?

יאיר B

New member
אפשר ,להכריח" את הנגן לנגן בסדר

שאתה רוצה. לצורך כך פשוט תוסיף לפני שם הקובץ מספר רץ (למשל: 1אביב, 2אביב, 3אביב...). הנגן ינגן את השירים לפי הסדר של המספרים. הסיפרור הזה יגרום לנגן לסדר אותם לפי הסדר. אפשרות אחרת: לכתוב את שמות השירים באנגלית. אז בוודאות הנגן ינגן אותם לפי סדר ה-ABC.

Evil Dwarf

New member
אופס

חשבתי שהכוונה שם היתה לשירים גם באנגלית, לא שמתי לב שהכוונה היתה לשירים בעברית. בכל מקרה, הבעיה שהצגתי תחת הכותרת "נצל"ש" התייחסה לשירים בכלל, אבל מכיוון שאתם טוענים שאין בעיה והשירים מסודרים בנגן עפ"י הסדר (באנגלית, באנגלית) אני אסמוך עליכם ונראה לי שאני אלך על הנגן הזה. יש למישהו משהו להוסיף בנוגע לנגן שאולי יגרום לי לשקול שנית?

crazy monkey

New member
אני שמחה שמישו הקפיץ אותי...

כן גם אני התכוונתי לעברית וגם לאנגלית... אינ אשמח אם תהיה תשובה לזה...

Evil Dwarf

New member
אני מתחיל להיות מבולבל...

את טוענת שהשירים מסתדרים אצלך בסדר אקראי (ומסתבר שגם כמה אנשים דומים ברחבי האינטרנט משמיעים טענות דומות), אחרים כאן טוענים שהם מסתדרים עפ"י סדר אלפביתי כמו שצריך (באנגלית, באנגלית). מי צודק?..

למעלה