שאלה לגבי הסדרה..

Karma Killer

New member
שאלה לגבי הסדרה..

היי, ניצלתי את כיפור להשלים את כל העונות ועכשיו אני מדביק את העונה השלישית (ראיתי רק את שלושת הפרקים הראשונים, אז בלי ספויילרים), ואני מודה שזה לגמרי ה- Guilty pleasure שלי. מה שכן אני חייב לשאול משהו שכנראה פספסתי ואני מניח שדובר עליו פה בעבר אבל אני לא מצליח למצוא את זה. קת'רינה היא הכפילה המקורית לפי מה שידוע לי, ואלנה היא הכפילה שלה. אז מי זו לעזאזל המקורית (כלומר לפני קת'רינה) ומה הקטע שלה?!?!!?? ואני יודע שזה פחות קשור אבל רק אני שמתי לב שההפקה לא ממש אוהבת לשלם לבוני על התפקיד שלה ולכן היא "שולחת" אותה לחופשות כל פעם? :)

SharoNofit

New member
../images/Emo27.gif

ברוך הבא לפורום ולהתמכרות לסדרה
הכפילה המקורית היא פשוט זה שבחרו להטלת ה'קללה' על קלאוס אף פעם לא הוסבר למה דווקא היא ולא מישהי אחרת, לא נראה לי שיש בה קטע מיוחד זו יכלה להיות כנראה כל אחת אחרת. בוני היא דמות משנה ולכן כמו כל דמות כזאת כשפחות צריך אותה לעלילה היא לא תופיע לא ביג דיל ולא אישי יש עוד דמויות משנה שמשתתפות פחות.

00נטע00

New member
אממ לא..

קתרין היא הכפילה הראשונה אבל היא לא הפטרובה המקורית..(הייתה את הפטרובה ואחרי 500 שנה הכפילה הראשונה נוצרה (קתרין) ואחרי 500 שנה הכפילה השנייה נוצרה (אלנה)..) ואני מניחה שנגלה מה הקטע שלה לפי הספויילרים..

למעלה