שאלה לגבי הסוד 2

שאלה לגבי הסוד 2

האם הסוד יכול לעזור לי להגשים משאלות שהם לא בשליטתי כמו:התקבלות לבית ספר או משהו אחר?

naty3

New member
אתה צריך לדמיין את עצמך בבית הספר

לפרטי פרטים, ברר כמה שיותר פרטים על המקום החדש, כדי שלתת מודע תהיה תמונה שלמה. (התת מודע זה כמו פאזל, כשאתה מרכיב את כל החלקים-יותר קל לך לראות את כל התמונה) דמיין בזמן הווה איך זה להיות שם. בהצלחה!

GMjoy

New member
הייי בוב הגדול

קודם כל, למה לא בשליטתך?? אתה בעצם אומר שאין לך שליטה במחשבות שלך? תראה...התקבלות לבית הספר או כל דבר כזה...אתה תלמיד טוב? אתה משקיע בלימודים ויודע שאתה מסוגל להתקבל לבית ספר מסויים ? אם כן, אז הכל - כן בשליטתך! אם אתה נחוש ומאמין ביכולת שלך לעשות את זה - היקום יבוא לקראתך - תאפשר לו :)

הי בוב,

כמו שכבר אמרו לך, זה ממש לא נכון שזה לא בשליטתך. פה אבל נכנס לענין החלק של להיות בהתאמה עם מה שאתה רוצה. למשל אם נגיד אתה רוצה להתקבל לחוג שדורש פסיכומטרי ובגרות גבוהים, זה נראה לפעמים כמו משהו שסתם עוצר אותך, אבל הרבה פעמים כדי להתמודד בהצלחה עם הלימודים, אתה צריך את אותן יכולות שיאפשרו לך לעמוד בדרישות כניסה.

אתה רוצה להגיד לי שה-125 ש"ח ההם היו בשליטתך?

לאור מה שסיפרת פה בשבוע שעבר, אני די מתפלא שאתה שואל שאלה כזאת. אגב, בניגוד לקטע של מציאת כסף באוטובוס, על תהליך ההתקבלות לבית הספר יש לך מידה כלשהי של שליטה. כמאמר הפתגם הידוע: אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו.

לא ממש הבנתי

אני מנסה להתקבל לבית הספר הפתוח וברגע שעשיתי את הריאיון וכתבתי את החיבור כלום לא יכול לי לעזור להתקבל. האם אני צודק?

למעלה