שאלה לגבי הסוכנים במאטריקס!

Larik

New member
שאלה לגבי הסוכנים במאטריקס!

אני ראיתי אתמול את הסרט מאטריקס בפעם ה-4 , ושמתי לב למשהו שלא שמתי לב אליו לפני זה, זה מכיוון שהתחלתי בחודש האחרון לשחק ב QUAKE 3 ARENA באופן אינטנסיבי! כל מי שמשחק במשחק הזה או משחק דומה לו שנקרא UNREAL TOURNAMET יעיד על כך שניתן לשחק במשחקים אלה עם שחקנים שהם לא אנושיים והמחשב יוצר אותם שנקראים בוטים, ובעיני אותם הבוטים במשחקים הללו הם כמו הAGENTS במאטריקס, וכמי ששיחק במשחקים האלה הרבה זמן שמתי לב לכך שאם אתה שם את הרמה של הAI של אותם בוטים על NIGHTMARE כל יריה שהם יורים פוגעת בך (ולכן אתה מת מאוד מהר). עכשיו תזבירו לי את זה, אם הAGENTS הם הבוטים של המאה ה-22, איך זה שכל יריה שלהם לא פוגעת? שמתי לב שכאשר מורפיוס רץ לעבר המסוק (כאשר NEO וטריניטי מנסים להציל אותו), AGENT SMITH יורה לעברו לכיוון הרגליים מספר יריות, ורק יריה אחת פוגעת בו!

123אלירן

New member
משעמם לך?

מי רואה סרט 4 פעמים ומשעמם לו כל כך שהוא כותב על זה.... GET A LIFE!!!!

Gevakumon

New member
באמת חשבתי על זה...

שאיך שהסוכנים אינם מתוכנטים לפגוע כל יריה כי בתכלס אם חישובים אפשר לדעת בדיוק לאן לירות כל יריה כדי לפגוע. אבל זה היה הורס את הסרט. אז בוא נשאיר את זה פתוח.

פשוט מאוד

מורפיוס וחבריו הם מחוץ למאטריקס ולכן הסוכנים לא יודעים במאה אחוז מה הם עושים בכל רגע נתון. באופן ספציפי לשאלה שלך: מורפיוס רץ מעבר לקיר והסוכן העריך את מהירות ריצתו וכדורים זה הרי דבר קטן ומספיק לטעות בקצת, והופ הכדור פספס. הכל בסדר, ח´ברה. יש בעיות יותר רציניות בתסריט מזה. נ.ב - מומלץ לקרוא את התסריט המקורי (יש שם סצינות שאין בסרט וגם כמה שינויים שמסבירים דברים).

Larik

New member
אז אתה מדבר פה על יענו פינג?

זה הגיוני, מאצתי את התשובה לשאלה שלי, תןדה!

אני קניתי אותו בדוכן ברחוב

בניו יורק ב15 דולר...

מומחה

New member
הפתרון פשוט.

אתה לא שחקן כזה טוב. אבל ברצינות שים לב מי שנלחם באיג´נטים צריל להיות חתיכת בן אדם הם יכולים לשבור את הכללים במטריקס ושהם יהיו יותר טובים מהאיג´נטים. יש גם את קטע שיורים לניאו ברגל אז האיג´נטים כן יכולים לפגוע. יכול להיות שהם גם לא כל כך מושלמים כמו שאתה חושב בכל תוכנה יש את הבאגים שלה!

Larik

New member
הרי הAGENTS

הם בעצם תכנה שתוכנתה על ידי בינה מלאכותיתי של מחשב! אני הייתי אומר שהיוצר שלהם לא היה מאפשר שום באגים. כי בניגוד לבני אדם, למכונות יש הרבה זמן, ואין להם את הדבר הזה שנקרא עצבים, שכל פעם שאתה בודק באגים באיזו תוכנה שבנית, אז אתה תמעצבן ובא לך להרוג את המחשב כבר אחרי רבע שעה של בדיקה!

למעלה