שאלה לגבי הסקר......

צוחה

New member
שאלה לגבי הסקר......

מה זאת אומרת "בהנחה שאנחנו מאמינים ביקום" ??? מישהו פה אומר שאין יקום ? שכל מה שקיים זה כדור הארץ ? איך אפשר להאמין או לא להאמין בקיומו של היקום ? הוא שם !

חזיר בר

New member
מסכים

למען האמת זה עמד לי בגרון המון זמן. בהנחה שאנחנו מאמינים ביקום? טיפשי למדי הלא כן "עז"?

צוחה

New member
זה כמו לומר

בהנחה שאנחנו מאמינים בצבע כתום, באיזה צבע הייתם רוצים שהגזר יהיה ??

IC4

New member
ראית את הסרט הקומה ה13?

או גם אפשר לשאול "ראית את הסרט מאטריקס?" זה שאמרו לך שיש יקום וזה שראית תמונות של כוכבים ושל אנשים שנוחתים על הירח באולפן הוליוודי לא אומר שהיקום אמיתי אני בכלל טוען שהיקום הוא חלק מזערי ממשהו בהרבה יותר גדול כמו שטענו בעבר שהאטום הוא החלקיק הקטן ביותר ואז מישהו כאילו בטעות הבין רגע בעצם הוא מורכב מחלקים אחרים יותר קטנים אז מה שקורה במיקרו קורה במאקרו, ולדעתי בשלב מסוים מישהו יפוצץ לכולנו את המוח כשיוכיח שהיקום אינו החלק הכי גדול ביקום

mokagino

New member
מינוס ופלוס

אתה ממש צודק, נכון שבאטום יש חלקיקים זעירים וכשהכל ביחד התחבר בסופו של דבר - נוצר האטום - ההרס המוחלט. ובכן מה אם אנחנו בעצם סוג של חלקיקים וכשיצליחו לחבר אותנו, את כל בני האדם, ושהכל יעבוד כמו שצריך יקרה אחד משני הדברים הבאים: מי שעורך את המחקר עלינו, יגלה את הפצצה ההרסנית ביותר שמישהו הצליח להמציא, או.. שיבינו שגם מינוס ופלוס יכולים לחיות ביחד ולהשתלב. ששני מגנטים מסוגלים להידבק גם כשאינם נמשכים אחד לשני...

צוחה

New member
פישלת IC ופישלת בגדול !!! ../images/Emo123.gif

נתת לנו את ההוכחה שאתה הוא מנהל הפורום ! מזה אתה כבר לא יכול להתחמק !!! HAHAHA !!! MY DAY HAS COME ! שים
IC שבהודעתך אתה כתבת ואני מצטט "אני בכלל טוען שהיקום...", אתה טוען ! סימן שאתה כתבת את הסקר, ומי יכול לכתוב סקר ??? המנהל ! מה יש לך לומר להגנתך ???

hsotrt

New member
IC?? המנהל??

מה פתאום!! הוא אפילו לא ג´ינג´י!! עז לשלטון!!!

IC4

New member
להגנתי:

רשמתי "אני -בכלל- טוען..." ולא רשמתי "-אני- טוען" לזכותי יאמר שני דברים בעצם אחד לזכותי ואחד לחובתך צוחה אני הודיתי שאני המנהל, לפני הרבה הרבה מאד זמן ואני מאוכזב ממך צוחה שלא בדקת ב"מאמרים" את "האמת על הפורום" שכן הוספתי את זה לשם לפני הרבה זמן לחובתך יאמר שלא העז הוסיפה את הסקר אלא בעלי העז (שאתה יודע הרי מי הוא)

למעלה