שאלה לגבי הסרט

שאלה לגבי הסרט

מישהו יודע מה המקור של הסיפור שמסביב לסרט "הסוד". מה שפותח וסוגר את הסרט זו אישה שנקלעה למצב לא נעים ואז מצאה את הספר "הסוד" ובעקבותיו הלכה לבדוק אם יש אנשים שחיים כיום ומכירים ועובדים עם הסוד. האם זה סיפור אמיתי או סתם כדי לתת עניין לסרט? אשמח לשמוע אם מישהו יודע משהו.
תודה, לילוש.

רותי 11

New member
מקור הסרט הוא מראשית הבריאה

משום שהכל עובד בבריאה על בסיס "דומה מושך דומה" או כמו שאוהבים לומר בסרט חוק המשיכה. הם רק ניסו להמחיש את העניין הזה דרך קטע הפתיחה כי זה נכון וזה עושה שינוי מדהים בחיים כשמבינים את הרעיון .

סרט הסוד מבוסס על ../images/Emo63.gif

על ספר שנכבת בשנת 1910 ע"י וואלאס די. ווטלס ושמו "מדע ההתעשרות" בתוכנית של אופרה ראיתי ראיון עם האשה והיא סיפרה שהייתה במצב ממש רע בחיים, ובתה הביאה לה את הספר במתנה - ומשם התחיל הכל להתגלל, עלה לה הרעיון לחפש אנשים שכבר עובדים עם "הסוד" להפיק את הסרט.

GMjoy

New member
כן, בדיוק !../images/Emo45.gif

ראיתי את השאלה, ורק עכשיו התפניתי להגיב =] לא מזמן הבאתי לפה קישורים לתכנית של אופרה (2 חלקים), ושם ישבה רונדה בירן - כותבת הסוד. היא סיפרה את המסע גילוי הסוד שאיפשרו לה לאתר מורים שהצליחו בעזרת כוח המודעות ליצור חיי שפע והצלחה !!! אני לא חושב שמשהו בתחילת הסרט מבויים כדי ליצור התעניינות, אלא הכותבת שלו משתפת את הצופים במה שעברה ולאן זה הוביל =]

תודה רבה לכולכם ../images/Emo13.gif

על המידע ועל השיתוף! האמת היא שגם לי חבר שלי הכיר את הסרט הסוד כשהייתי תקופה מאוד קשה נפשית וזה עודד אותי מאוד. מצד אחד ראיתי איך זה עובד מצד שני עדיין לא הגעתי לדברים שאני באמת רוצה להגיע אליהם בעקבות הסוד. אבל אני מאמינה שאני בדרך לשם. שוב תודה! לילוש

למעלה