שאלה לגבי הסרת שיער בפנים

מעיין א3

New member
שאלה לגבי הסרת שיער בפנים

שלום,
רציתי לשאול לגבי הסרת שיער בפנים-
אני עברתי בין הגילאים 14 עד 20 (6 שנים בסה"כ) טיפול בלייזר באיזור הפנים.
אני עברתי בתקופה הזאת מספר לייזרים כגון לייצ'ר ואלכסנדרייט. בזמן הטיפולים, היה באמת דילול של השיערות בפנים, אך ברגע שהפסקתי, הכל חזר בבת אחת, באותו שחירות וכמות.
מאז אני עושה כל שבוע שעווה בפנים, כי אמרו לי שזה מסוכן להמשיך את הטיפול בלייזר.
עכשיו אני בת 26, וחושבת על להתחיל טיפול אחר באיזור הפנים.
אני דיברתי עם קוסמטיקאית שעושה גם אפילציה וגם משמשת בשיטת SHR, והיא דיי בטוחה שלמרות שלייזר לא עבד עליי, ה-SHR כן יעבור.
אני מצד אחד מאוד רוצה להאמין שהטכנולוגיה הזאת תעבוד, כי אין לי שערות בודדות בפנים, אלא אני מפוצצת בהן- ואני מאוד מאוד מאוד רגישה לכאב.
אבל מצד שני, אחרי 6 שנים של לייזר, אני מאוד מאוד ספקנית.
אימא שלי עברה בגילאי 40 מחט חשמלית, ובפחות משנה היא נפטרה מהכל.
אבל עדיין אני מאוד מפחדת מכאבי התופת האלו.

אני חייבת לציין שיש לי שחלות פוליציסטיות, ובתקופת הלייזר לקחתי גלולות נגד הריון. בנוסף לכך, אני הייתי שמנה מורבידית.
היום אני אחרי ניתוח לקיצור קיבה, בעלת משקל תקין, ובניגוד לעבר- אני מקבלת מחזור באופן סדיר לחלוטין (כשמנה הייתי מקבלת מחזור פעם בחצי שנה אם לא יותר...).

הייתי רוצה לשאול הם בכל זאת לתת לSHR ניסיון, או פשוט לחשוק שיניים ולעשות אפילציה... למרות הכמות האינסופית שיש בפנים?
הרבה תודה מראש

הסרת שיער מהפנים

שלום לך
יש לי ניסיוןו של 25 שנים בהסרת שיער בלייזר אפילציה ושיטות אחרות,אני מטפלת בכל הבעיות של שיעור יתר כתוצאה מסיבות שונות ,הורמונליות או תורשתיות על רקע גאוגרפי,מנסיוני עם אלפי מטופלים אסור לך לטפל בשיער בפנים לא בלייזר ולא בshrמכיוון ש shr מאד מאד ארוך ואף הוא יכול לעשות שיעור יתר,כמו שאמר רופא נשים ביצאת צדיק שמעוצמת החום הגבוהה יכולה להיות צמיחה באיזור אחר,ההמלצה שלי אם את חוששת מכאב להגיע אלי,אני תלמידה הסרת שיער בשיטת האפילציה המתקדמת,ללא כאב ללא סימנים ומהיר מאד,רק שצריך להגיע להתמיד בין חודשיים ל4 חודשים ולהיצמד לשיטה אחת,ככל שתרבי לערבב שיטות שונות ככה תבלבלי את השורש להצמיח יותר שיער ובכיוונים שונים,צרי איתי קשר בפרטי אשמח לעזור לך ולפתור אותך מהבעיה שאת סוחבת 12 שנים מחייך.
לילה טוב
גילי נוי מחוללת עור חלק לתמיד

למעלה