שאלה לגבי הסרת שיער מבית השחי

מצב
הנושא נעול.

הי,
רציתי לשאול לגבי הסרת שיער מבית שחי עם שעווה:
שמעתי שאם מתמידים להוריד בשעווה, קיימת אפשרות שעם הזמן השורשים ייחלשו ולאט לאט ייווצרו "קרחות" באזור והצמיחה שם תיפסק. אני יודעת שזה הרבה יותר איטי מאפילציה, אבל בינתיים זו האפשרות שהכי מסתדרת לי.
1) אז האם זו תיאוריה נכונה?
2) וגם, כל כמה זמן מומלץ להסיר בשעווה מבית השחי, על מנת להחליש את האיזור? האם לעיתים תכופות, או שאפשר גם במרווחים גדולים?
תודה רבה מראש!

הסרת שיער מבית השחי

הי,
רציתי לשאול לגבי הסרת שיער מבית שחי עם שעווה:
שמעתי שאם מתמידים להוריד בשעווה, קיימת אפשרות שעם הזמן השורשים ייחלשו ולאט לאט ייווצרו "קרחות" באזור והצמיחה שם תיפסק. אני יודעת שזה הרבה יותר איטי מאפילציה, אבל בינתיים זו האפשרות שהכי מסתדרת לי.
1) אז האם זו תיאוריה נכונה?
2) וגם, כל כמה זמן מומלץ להסיר בשעווה מבית השחי, על מנת להחליש את האיזור? האם לעיתים תכופות, או שאפשר גם במרווחים גדולים?
תודה רבה מראש!
הסרת שיער מבית השחי
היי
בבית השחי שעווה יכולה לדלל את השיער ולהחליש את השורש,בערך כל חודש אפשר להסיר את השיער,ההשפעה יכולה להיות גם כעבור חודשיים אין מיגבלת זמן בשעווה

תודה רבה! ידוע לך תוך כמה זמן אני אמורה לראות שינוי?

הסרת שיער מבית השחי
היי
בבית השחי שעווה יכולה לדלל את השיער ולהחליש את השורש,בערך כל חודש אפשר להסיר את השיער,ההשפעה יכולה להיות גם כעבור חודשיים אין מיגבלת זמן בשעווה
כלומר, תוך כמה זמן אמור להתרחש הדילול והיחלשות השורש?
(אני אוריד פעם בחודש / ולפעמים פעם בחודשיים).
תודה!

זמן שצריך לראות בתוצאה

כלומר, תוך כמה זמן אמור להתרחש הדילול והיחלשות השורש?
(אני אוריד פעם בחודש / ולפעמים פעם בחודשיים).
תודה!
זמן שצריך לראות בתוצאה
היי
השאלה באיזו שיטה,לדוגמא באפילציה מבחינים בתוצאה כבר מהטיפול הראשון,כשמדובר במטפלת מקצועית כמובן,

תודה, ותוך כמה זמן אמורים לראות דילול בשיער בית השחי

זמן שצריך לראות בתוצאה
היי
השאלה באיזו שיטה,לדוגמא באפילציה מבחינים בתוצאה כבר מהטיפול הראשון,כשמדובר במטפלת מקצועית כמובן,
תודה, ותוך כמה זמן אמורים לראות דילול בשיער בית השחי
אם מורידים פעם בחודש/חודשיים בשעווה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה