שאלה לגבי העונה השישית יום שבת

QueenBabar

New member
איך קרה שהחליפו דרגות?

שאלה חשובה - כנראה שפיספסתי פה כמה פרקים מהפרקים שמשודרים בערב - איך קרה ששלשום הארם היה סא"ל ומאק רס"ן, ולפתע הוא רס"ן בתרגום והיא פתאום קולנול, כלומר, לפי התרגום - סא"ל?..... מה קרה?......

omer landau

New member
שאלה לגבי העונה השישית יום שבת

הארם עדיין קומנדר ומאק קודמה אבל עוד לא קומנדר איזה דרגה היא שכחתי ???? והקטע שבתרגום שניהם סגן אלוף למה? או שזה שונא בצבא שם בכלל זה צבא שונה לגמרה הכל נראה שם יפה ומסודר זה נותן לי מוטיבציה להתגייס

shipper heart

New member
כי מאק היא מארינס. אין להם קומנדר

קומנדר זה בצי. מאק היא לוטננט קולונל שזאת אותה דרגה כמו קומנדר *מלא*-סא"ל

omer landau

New member
זהו ידעתי שזה בכיוון הזה אבל לא

את התשובה המדוייקת שלך תודהההההה

רגע.. אז לא הבנתי....

הארם בדרגה מעל מאק? מתחתיה? או כמוה?? ז"א במקבילה לרמה שלה בנחתים...

חההההה... ענק

אז אם הם ייפגשו עכשיו, הוא ייצטרך לקרוא לה maam? חה חה... אויש מקסים... אויש זה נראה לי דבר שיכול ליצור מצבים משעשעים... :) I CAN SEE IT NOW....

shipper heart

New member
מאק קיבלה קידום ממייג'ור-רס"ן

ללוטננט קולונל-סא"ל לא הראו את הטקס. הארם התחיל בסדרה מלוטננט-סגן התקדם ללוטננט קומנדר-רס"ן ובאמצע עונה 5 (בערך) הוא מקודם לפול קומנדר-סא"ל

omer landau

New member
אז איך זה שבעונה רביעית כבר

קוראים לו קומנדר וגם היו שהתחילה החמישית עדיין קומנדר לא מצטרפת שום מילה לזה עד לא מזמן הייתי ב 2פורומים בתפוז בנתיים גיליתי עוד הרבה מעניינים אני רואה שאת ממש שרופה

shipper heart

New member
כי הם מקצרים את זה רק לקומנדר או

לקולונל במקרה של מאק (היא לוטננט קולונל) גם יש כל מיני כאלה עם גנרל במארינס...לוידעת מייג'ור ג'נרל או משו כזה וקוראים לזה רק ג'נרל... *וגאה בזה*

אמיר72

New member
הפנייה ללוטטנט קומנדר או

ללוטננט קולונל היא כקומנדר וקולונל בהתאמה. גם אל באד כלוטננט ג'וניור גרייד הפנייה היא כלוטטנט.

אמיר72

New member
הפנייה לללוטננט קומנדר או

ללוטטנט קולונל היא כקומנדר או קולונל בהתאמה. גם אל באד, בתור לוטננט ג'וניור גרייד, פונים לוטטנט.

למעלה