שאלה לגבי העלאת פרופיל

smailie

New member
שאלה לגבי העלאת פרופיל

האם אפשר להעלות פרופיל רפואי מ-21 ל-97?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
פרופיל

שומעיםם שהיית רוצה לשנות את ההחלטה, אולי תוכל להתייעץ איך עושים זאת בפורום סדירים, שם ניתן לשאול שאלות ולקבל מידע מניסיונם של אחרים.

smailie

New member
../images/Emo51.gif! האמת היא, שבעבר שאלתי גם שם

קיבלתי תשובה שבאופן כללי הדבר אפשרי, אך לא קיבלתי כל תגובות מחיילים שהצליחו לעשות זאת.

Q T g i r l

New member
אני ראיתי

בוועדה רפואית מיוחדת מישהו שהעלו לו פרופיל מ21 לפרופיל שמתאים לטייס (כנראה 97 עם סעיף) וידיד שלי העלה מ64 ל82 בלי בעיות. הכל אפשרי השאלה אם תתעקש

smailie

New member
המקרה שלי קצת שונה

כיום אני בן 32 ובצה"ל החליטו לפסול אותי לשירות ביטחון, כבר בעת צו ההתייצבות הראשון, בגלל רקע של לימודים במסגרות שונות של החינוך המיוחד. כבר יותר מ-10 שנים אני שולח חווֹת דעת רפואיות חיוביות לצה"ל, אבל פשוט אין לי עם מי לדבר שם... כל גורם זורק אותי למדור אחר ("נכון. תא מתנדבים זה אנחנו, אבל אנחנו לא יכולים לאשר לך את ההתנדבות בלי אישור של מפקד לשכת גיוס". ואז אני שוחל מכתב ללשכת גיוס והם מעבירים את זה למדור פרט מילואים, הטוענים מצידם שלא הגיעה שום פנייה בענייני וכו' וכו'). אפילו לשירות כמתנדב פוסלים אותי. ההתעקשות דווקא על פרופיל קרבי, היא בגלל רצוני לערער על כל קביעה שהיא על רקע בעייה נפשית. אני רוצה שהאבחנה הזאת לא תשחק שום תפקיד - ש ו ם תפקיד - בכל שיקול או החלטה שתיקבע לגביי בהמשך. מבחינתי, המאבק עדיין נמשך ואין לי ספק שלא רק שאזכה ללבוש מדים, אלא בסופו של דבר אגיע אפילו לקצונה (מה שללא ספק היה קורה, ללא הרקע של החינוך המיוחד). נעשה לי עוול. צה"ל החליט להסתמך על דיווחים מגמתיים ומסולפים ודחה את כל עירעוריי. מצו"ב סיפורי האישי בהרחבה.

למעלה