שאלה לגבי העתקת עסק...

שאלה לגבי העתקת עסק...

החברה שבה אני עובדת מעוניינת לפתוח דוכן מכירות בארה"ב ושלוח אותי בתור מוכרנית. האם יש ויזה אשר עלינו לדרוש? ישנה גם אפשרות שבה אני אפתח את הדוכן עצמאית בלי שום קשר לחברה בארץ אבל אמשיך לייבא מהם את המוצר... מה משתלם יותר? ובאיזה אפשרות יהיה קל יותר לקבל ויזה ? בתודה מראש סאנשיינס

סקיפר1

New member
העתקה או הקמה של עסק לא עקרונית,

גם במקרה הזה. כל אדם יכול להקים עסק בארה"ב. הבעיה מתחילה כאשר רוצים לעבוד בו, אז צריך לבקש ויזת עבודה ולהוכיח למה את ולא אזרחים אמריקאים עם כישורים דומים.

michaly25

New member
לסקיפר

קראתי את דו השיח שלך עם סאנשיין . מכיוון שהמצב של סאנשיין נוגע גם לי אז אם אתה יכול להפנות אותי לאתרים בנושא מאוד אודה לך . אני ביררתי שיש כל מיני סוגי חברות כמו לימיטד קומפני או חברות מהמדף וכל הנושא הזה די סבוך אך לא בלתי ניתן להבנה אם תוכל להפנות אותי לאתרים רלוונטים של כיצד תושב חוץ רושם עסק ולאחר מכן מוציא ויזה לעבוד בעסק מאוד מאוד אודה לך בתודה מיכל שהיא היום בת 27 ולא 25

סקיפר1

New member
הופ גדלנו בשנתיים. בואי נפריד אחת

ולתמיד: פתיחת חברות או עסקים בארה"ב אפשרית. כל אחד יכול להיות בעל של עסק בארה"ב. גם חברה מכל סוג שהוא. הליך הפתיחה הוא פשוט יחסית לכל סוג של חברה יש דרישות שונות הן בפתיחה והן בשוטף (דירקטורים, כתובת, מזכיר חברה, תשלומי אגרות ודוחות שנתיים). אני ממליץ לפנות לעורך דין, עדיף משרד אמריקאי עם זיקה לישראל, שיעזור בבחירה ובהתאמת סוג החברה לעסק הספציפי וכן היכן להתאגד בארה"ב מכיוון שיש מדינות עם יתרונות מסוימים. אין יתרון ממשי לחברות-מדף כי היום הדברים נעשים במהירות. בתור בעל חברה או מחזיק מניות בחברה אמריקאית אינך מקבל/ת אישור עבודה בארה"ב (אסור לך לעבוד על אדמת ארה"ב ואין התחכמויות בעניין הזה) אפשר לבקר, אפשר להפגש אבל לא לעבוד. הביקור בארה"ב הוא לנסיעת עסקים קצרה. רק במקרים מסוימים ובתנאים מסוימים מאוד, אפשר להביא עובד מחוץ לארה"ב לעבוד בחברה לתקופה מוגבלת כך שאחזקה בחברה או הבנת הפעילות העסקית או היותך יזמת אינה מקנה לך ויזת עבודה בחברה. צריכה מנהל מקצועי, מצויין, קחי אמריקאי/ת, כי האמריקאים שומרים קודם כל על האינטרסים של האמריקאים ובמיוחד בתקופה זו.

udi07

New member
ברשותי עסק בטחוני - שיש להם אינטרס

לדעתי שאעבוד איתם או אעתיק אותו אליהם. יש פרוספקטים באנגלית מרשימים מאוד לגבי רקורד החברה. אני רוצה פשוט להשיג גרין קארד או יותר מזה ואני מאמין שעם פנייה וניסוח מתאים - אצליח. מה לדעתכם אני אמור לעשות??? www.maymad.com האתר הממחיש את פעילותי. תודה, אודי.

michaly25

New member
תודה על המידע

אני מניחה שבשלב זה הגיע הזמן לחפש עורך דין ממש ממש טוב אם אתה מכיר פורטל עורכי דין שעוסק בנושא או עורך דין ספיציפי אשמח אם תוכל להעביר לי את שמו. נ.ב האם אלו עורכי דין מסחריים או של הגירה מטפלים בסוגיות האלו? בתודה מיכלי

למעלה