שאלה לגבי הפונקציה נדידת נתונים בסמארטפון

שלום לכולם רציתי לשאול האם יש חשיבות להשאיר את הנדידית הנתונים אצלי בסמארטפון על מצב כבוי כל עוד אני בישראל או שלהפעיל את זה או שאין חשיבות אם היא פעילה או כבויה בארץ למה אני שואל כי להבנתי שבחו"ל יש חשיבות אבל בארץ אני לא יודע אם להשאיר כבוי או להפעיל אני לא יודע והאם עולה כסף כשהוא פעיל בישראל כאליו השאלה העיקרית מה כדאי ומה לא מבחינת הפעילות של הדבר הזה תודה רבה

Permafrost

Well-known member
Data roaming חסרת חשיבות בישראל, זולת אם אתה מתגורר באזור גבול ורשת סלולארית חזקה של מדינה זרה שכנה עשויה "לפתות" את מכשירך להתחבר אליה ל"נדידה". במקרה כזה עליך לא לאפשר Data roaming.

בחו"ל, בטיילך עם מכשירך הישראלי - נטרל Data roaming, אלא אם כן רכשת חבילת חו"ל הכוללת קצבת data.
בחו"ל, אם רכשת חבילת חו"ל הכוללת קצבת data - עליך לאפשר Data roaming. במכשירים מסוימים ניתן לפקח על מדת הצריכה היומית של data ולהגדיר גבול צריכה יומי, שבסיומו תקבל התרעה...

Data roaming חסרת חשיבות בישראל, זולת אם אתה מתגורר באזור גבול ורשת סלולארית חזקה של מדינה זרה שכנה עשויה "לפתות" את מכשירך להתחבר אליה ל"נדידה". במקרה כזה עליך לא לאפשר Data roaming.

בחו"ל, בטיילך עם מכשירך הישראלי - נטרל Data roaming, אלא אם כן רכשת חבילת חו"ל הכוללת קצבת data.
בחו"ל, אם רכשת חבילת חו"ל הכוללת קצבת data - עליך לאפשר Data roaming. במכשירים מסוימים ניתן לפקח על מדת הצריכה היומית של data ולהגדיר גבול צריכה יומי, שבסיומו תקבל התרעה...
אני גר סביב 10 15 ק"מ ממערב לגבול ישראל ירדן אז מה כדאי פה?

evike

Well-known member
מנהל
לפני כמה שנים בכל פעם שירדנו לים המלח עם חברים וקרובים, כל מי שהיה מנוי באורנג' (אז לא היה פרטנר, וגם היו רק 3 חברות סלולר) היה רואה אוטומטית שהוא מחובר לירדן. מזלינו, שבחברת פלאפון לא היתה נדידה...

למעלה