שאלה לגבי הפייסבוק

sHaY100

New member
שאלה לגבי הפייסבוק

נעלתי את החשבון משתמש שלי והחלטתי להפעיל אותו מחדש. אני מנסה לעשות את זה כבר מיום שישי, שולח להם איפוס סיסמא, הפעלת חשבון ושום דבר לא קורה.. מישהו יודע/יכול לעזור? תודה רבה

ailag

New member
נצל"ש פייסבוק טכני

יש network לסטודנטים באו"פ ויש בה 90 אנשים. אבל בשביל להצטרף ל network של לימודים חייבים כתובת מייל שנתן מוסד הלימודים, והאו"פ לא נותן כתובות מייל לסטודנטים. איך אותם 90 נכנסו? (אולי הם מכירים עובד באו"פ..?)

gesus

New member
לא הבנתי

יש לאו"פ קבוצה שהחברות בה מותנית במתן כתובת מייל? מה הסיפור? מה הם יעשו בה? ראבאק, מה יהיה עם הקבוצות בפייסבוק, לא כדאי שיעשו שם חשיבה מחדש לגבי איך מרימים את הפונקציה הזו?

bazooki

New member
הכוונה ל NETWORK

וזה דווקא הגיוני, רק סטודנטדים הקשורים לנטוורק יוכלו להצטרף. ולגבי מה שכבתבת על קבוצות, הם צריכים לשפר אותם - הדפדוף ב DISCUSSION BOARD וב WALL מאוד מעפן, קשה להבין מי כותב למי... הייתי בכלל משאיר רק אחד מהם - משאיר את ה DISCUSSION BOARD - נותן אפשרות לפתוח תתי נושאים בתוך הפורום וככה הופך את ה GROUPS ליותר אינטרקטיבים ונוחים לשימוש. הרי הרעיון המרכזי בקבוצות זה הדיון שבהם, ככה שזה דבר ראשון לשנות. אחר כך, הייתי משנה עוד הרבה דברים, אבל טוב נו.. פרה פרה

yael800

New member
אתה בטוח שיש network לפתחה? כי

חיפשתי ואין של הפתוחה בישראל..

למעלה