שאלה לגבי הפנצר של לאנס

שאלה לגבי הפנצר של לאנס

"בירידה האחרונה התרחש הלא-יואמן ולאנס ארמסטרונג התפנצ'ר בגלגל האחורי (לא זכור לי אם בכלל היה מקרה כזה ללאנס בעבר), אך הדבוקה המתינה לו בהמשך הדרך ותוך פחות מ-3 דקות חזר לאנס לחבורת היריבים אשר המתינה לו.". זה היה כתוב בשוונג. אני אמנם את הפינצור לא ראיתי- אבל הם באמת חיכו לו? קודם כל הפלוטון מתלונן שבנפילה של מאיו לפני הפאבה בקטע 6(?)- לאנס והשאר פשוט טסו קדימה ולא חיכו, וככשיו הם בעצמם מאטםי קצב ומחכים? למה?

המזל הולך עם הטובים...

הפאנצ'ר של ארמסטרונג היה בירידה ולכן לא היה לדוורים כל כך קשה לסגור את הפער. הדבוקה לא חיכתה לו, היא פשוט לא הצליחה לברוח. לעומת זאת לכריסטוף מורו היה פאנצ'ר בתחילת העלייה, לקח לו המון זמן להחליף גלגל (בסופו של דבר הוא לקח מרוכב של הקבוצה שלו), והוא לא הצליח להיצמד לדבוקה בעלייה. זה מה שנקרא מזל של אלופים, פאנצ'ר בירידה עדיף על פאנצ'ר בעלייה.

כמו שקרה לרוכב אחד (מורו נראה לי..)

שחבר מהקבוצה שלו נתן לו גלגל בתחילת העלייה- וזה נדפק וחיכה עד שהגיע הרכב ליווי אליו. מהכתבה השתמעה שהפלוטון חיכה...Ok- תודה רבה.

ובעיקר כי יו אס פוסטל הובילו את

הפלוטון, ושמרו על קצב חזק, וברגע שארמסטרונג התפנצ'ר הם ירדו אחורה, והקצב הואט בהרבה, אם כי בכל מקרה הם היו תופסים את הפלוטון, כמו שעשה ווקלר שהגיע לפסגה שקדמה לירידה בפיגור של כמעט דקה.

למעלה