שאלה לגבי הפקדה

yechielz

New member
שאלה לגבי הפקדה

מאסטרכארד עם 8 ספרות . אפשר בכלל להפקיד עם זה איפשהו ? בכל אתר שניסיתי גם דרך אנטרופיי קליקטופיי וכו' הוא פשוט לא זיהה את המספר

modz0r

New member
צריך כ. אשראי בין לאומי בשביל אנטרופיי

אני מניח שגם לאחרים.

yechielz

New member
הו מעולה

עכשיו בטוח אין מצב שאני אשחק על כסף אמיתי :( ופוקר סטרטג'י הארורים האלה . פשוט מוציאים לי את הנשמה ועדיין לא נותנים את הבונוס פשוט אין לי מזל

shaywh

New member
אם תפרט מה הבעיה עם סטרטג'י אולי נוכל לעזור..

אגב, בויזה ישראל אמרו לי שהם לא עובדים עם אנטרופיי, אז גם כרטיס בינ"ל לא יעזור. עם קליק2פיי לא הייתה שום בעיה. ולדעתי גם סטארס הפסיקו לעבוד עם אנטרופיי ככה שזה לא משנה.

yechielz

New member
הבעיה

נרשמתי לפול טיל דרכם ,בדיוק כמו שהם ביקשו . אחרי יומיים שאני שואל למה אני לא מקבל את הבונוס הם אמרו לי שהייתה בעיה בהרשמה שלי או משהו כזה ושאני צריך לפתוח חשבון באתר אחר .ניסיתי להסביר להם שלא יכולה להיות בעיה בהרשמה אבל לא ממש היה עם מי לדבר אז פתחתי חשבון בפוקרסטארס . הם כבר אמרו לי שהם העבירו את הכסף לרשימת ההפקדות ואני אמור לקבל אותו שוב . אבל פתאום התברר שגם החשבון הזה לא בסדר ואני צריך לפתוח חדש. ואם הכרטיס בינלאומי למה בכלל צריך את אנטרופיי או קליקטופיי אי אפשר פשוט להפקיד איתו דרך מאסטרכארד או ויזה ?

shaywh

New member
ככה

לגבי ההרשמה, העניין החשוב הוא להכניס את הקוד שרשום באתר שלהם בזמן ההרשמה, פספוס של זה אי אפשר לתקן. אני לא יודע אם תוכל לפתוח חשבון חדש בפול טילט כי זה יהיה חשבון כפול. עדיף להיות בקשר עם פול טילט לפני שעושים דבר כזה ולבקש מהם למחוק את החשבון הישן או משהו כזה. לא נראה לי שכדאי לך לנסות באתר שהוא לא טילט או סטארס, אלה השניים המובילים ועדיף להישאר בתחום שלהם. למרות שאולי הרמה יורדת ככל שמתרחקים מהם ואתרי הפוקר לא עובדים עם חברות האשראי הישראליות או שלהיפך, אני לא יודע בדיוק.

eilat11

New member
לפי מה שאני שמעתי...

פול טילט מקבלים כרטיס אשראי ישראלי. זה לא היה ככה אבל בחודשים האחרונים כן. אני מדבר מקריאה בפורומים, לא ניסיתי אישית, וגם מנסיון של חבר שלי שהצליח להפקיד עם כרטיס ישראלי בין לאומי...

modz0r

New member
מאסטרקארד ישראלי לא מתקבל ב-FTP

הייתי צריך לעבור דרך entropay. לא יודע בקשר לויזה.

yechielz

New member
נרשמתי עם הקוד שלהם

באמת שאין לי מושג מה הבעיה שלהם

למעלה