אממממ נראה לי שאתמול שודר פרק 110
לא יצא לי לראות, כי הלכתי לישון באיזה 2130 (איזה חננה אני אלוהים !!) כי לא הרגשתי טוב. אבל אם אני זוכרת נכון, בפרק הזה ריאן רוצה להזמין את מריסה ל"דייט אמיתי" (בניגוד להתמזמזות בביתן הבריכה) אבל אז ג'ולי מבשרת למריסה שקיילב עושה מסיבת תרומה לבית החולים על היאכטה שלו, ושהיא וג'ימי הולכים והיא רוצה שגם היא תבוא, מריסה חושבת שההורים שלה הולכים לחזור אחד לשני אז היא מסכימה ללכת ומבקשת מריאן שיבוא איתה, ריאן מגלה בטעות שג'ולי בעצם יוצאת עם קיילב וממש לא מתכוונת לחזור לאבא של מריסה, הוא מספר למריסה ומריסה מחליטה לבשר את זה לכל באי המסיבה ומביכה את ג'ולי ליד כולם. בגזרת סת'-נראה לי שיש בהתחלה קטע שהוא רב עם אנה, כי היא טוענת שכל הזמן הוא רק מדבר על סאמר אבל אז הוא מזמין אותה למסיבה על היאכטה של קיילב והם מתקרבים אחד לשני, במסיבה הוא פוגש את סאמר והיא מנשקת אותו שוב, ואחר כך היא מודה בפני מריסה שהיא אוהבת את סת'. בגזרת סנדי-נראה לי שבפרק הזה היה את הקטע שריצ'ל מנסה לנשק את סנדי אבל הוא מסרב כי הוא אוהב את קירסטין. וזהו נראה לי.... בעצם לא- יש קטע חמוד, שקירסטין תופסת את ריאן ומריסה מתמזמזים בביתן הבריכה (נראה לי שזה היה בפרק הזה)