שאלה לגבי הפרק של אתמול(עונה 1)

שאלה לגבי הפרק של אתמול(עונה 1)

לצערי, פיספסתי את הפרק של אתמול, ורציתי לשאול אם מישהו כאן יכול להגיד לי מה היה בפרק...

אממממ נראה לי שאתמול שודר פרק 110

לא יצא לי לראות, כי הלכתי לישון באיזה 2130 (איזה חננה אני אלוהים !!) כי לא הרגשתי טוב. אבל אם אני זוכרת נכון, בפרק הזה ריאן רוצה להזמין את מריסה ל"דייט אמיתי" (בניגוד להתמזמזות בביתן הבריכה) אבל אז ג'ולי מבשרת למריסה שקיילב עושה מסיבת תרומה לבית החולים על היאכטה שלו, ושהיא וג'ימי הולכים והיא רוצה שגם היא תבוא, מריסה חושבת שההורים שלה הולכים לחזור אחד לשני אז היא מסכימה ללכת ומבקשת מריאן שיבוא איתה, ריאן מגלה בטעות שג'ולי בעצם יוצאת עם קיילב וממש לא מתכוונת לחזור לאבא של מריסה, הוא מספר למריסה ומריסה מחליטה לבשר את זה לכל באי המסיבה ומביכה את ג'ולי ליד כולם. בגזרת סת'-נראה לי שיש בהתחלה קטע שהוא רב עם אנה, כי היא טוענת שכל הזמן הוא רק מדבר על סאמר אבל אז הוא מזמין אותה למסיבה על היאכטה של קיילב והם מתקרבים אחד לשני, במסיבה הוא פוגש את סאמר והיא מנשקת אותו שוב, ואחר כך היא מודה בפני מריסה שהיא אוהבת את סת'. בגזרת סנדי-נראה לי שבפרק הזה היה את הקטע שריצ'ל מנסה לנשק את סנדי אבל הוא מסרב כי הוא אוהב את קירסטין. וזהו נראה לי.... בעצם לא- יש קטע חמוד, שקירסטין תופסת את ריאן ומריסה מתמזמזים בביתן הבריכה (נראה לי שזה היה בפרק הזה)

cool miki

New member
תודה רבה!

ואני שמעתי בכלל שבפרק הזה מוטלת על לוק וריאן עבודה, ואז ריאן מגלה שאבא של לוק הומו...

Tinty

New member
הפרק היחיד מהעונה הראשונה שפספסתי

והשלמתי אתמול, כמובן. אגב, למה טוענים שבעונה הראשונה אין עלילות נפרדות בין הילדים והמבוגרים, כשמכרה של סנדי מנסה להפריד בינו לבין קירסטן?

בעונה הראשונה יש גם סצנות נפרדות

וגם משותפות. בעונה השניה רוב הסצנות נפרדות וזה קצת מרגיז, אני באמצע העונה השניה קצת התגעגעתי לרגעי המשפחה, כי באיזה שלב קצת נמאס לשמוע על מערכת היחסים בין הזוגות

למעלה