שאלה לגבי הפרק שראו אתמול בשידור החוזר

שאלה לגבי הפרק שראו אתמול בשידור החוזר

אני חושבת שפיספסתי איזה פרק כי פתאום כמה דברים לא היו ברורים לי: א. למה בן דוד של סטיבי שוכן בקליארני, ולא בדרוברס? (הכוונה לתחילת הפרק לפני שהציעו לו להיות מנהל עבודה) ב. מה פתאום דן שאמור להיות כומר, עובד עבודת כפיים? ג. מישהו מוכן להזכיר לי את הסיפור של פרנק? ומתי בכלל הוא גר בדרוברס? ומתי שודר הפרק שבו טיילר מנסה לגשר בינו לבין ילדתו (לא זכור לי שראיתי את הפרק הזה מה שהראו כתקציר לפרקים הקודמים) תודה רבה לכל מי שיסתום לי את החורים בזיכרון

אממ כמה תשובות

א. בן גר בקילארני הכי הוא חשב שם סטיבי נמצאת והוא שם שם את כל הדברים שלו משום מה. לא ממש ברור.. (מי צריך סיבות
) ב. הכמרים שם כנראה גם עובדים כשצריך.. ג.פרנק- הכרנו אותו בפרק השלישי נראה לי . הפרק שבו ילדה קטנה פלשה לדרובס. ואז טיילר חשבה שמשהו לא טוב קורה שם ואז גילנו שהוא פשוט מרושש אבל לא רוצה לוותר על הילדה שלו ולכן הם נודדים אבל הילדה שלו רצה בית והיא אמרה את זה לטיילר וטיילר עודדה אותה לדבר עם אבא שלה..

ועוד שאלה ממש חשובה

לאן נעלמה רייגן? בפרק אחד היא הייתה, ובפרק השני נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה. מישהו יודע מה קרה? או שצריך להוסיף גם אותה לרשימת ההזויים

למען האמת אני התייאשתי בערך בפרק שישודר היום

אז אני לא יודעת אם היא תחזור או לא ואם לא אז אפשר להגיד שהיא באה להלוויה שלא הייתה של אלכס?!

MissPop

New member
אני דווקא אהבתי את הפרק עם לילי

היה ממש נחמד וגם פטריק וטיילור עושים את התוכנית.... משהו נורמלי נשאר ממנה.

yaelelele

New member
עוד משהו על פרנק..

חולה נפש..... טוב מיואש מהחיים יותר.. או שגם וגם

למעלה