שאלה לגבי הפרק The Quest

Shiri from the block

Active member
שאלה לגבי הפרק The Quest (או יותר נכון לשירה
)

אני והשותף שלי עושים צפייה מחדש של כל הסדרה מהתחלה והגענו לפרק הזה והיו כמה דברים שלא הבנתי:

סיזר צלב את זינה וחשב שהיא מתה עד שאמרו לו שלא והוא שלח שומרים שיחפשו אותה והיא הרגה את כולם, ושקמה זינה חדשה, זינה רעה, אז ככה:
1. מה קרה אחרי זה? משמידת האומות המשיכה או שאז היא פגשה את לאו-מה?
2. איך במשך 10 שנים סיזר לא חשב לחפש את זינה ולהרוג אותה? או שכל עוד היא לא הפריע לו לשלוט על כל רומא לא איכפת לו שהיא חיה?
כי רק בעונה 4 נראה לי רואים אותו שוב בזמן ההווה של הסדרה..

אשמח לתשובות

SHE RA

New member
בו נראה גם אני צריכה לעשות צפייה מחדש!
וזה דיי פרק שממשיך אחד את השני אז ...
השאלה לפני אחד... הם השאירו אותה למות על הצלב כלומר צלבו אותה שברו לה את הרגליים והשאירו אותה למות לאט אז לא ידעו את סיזר שהיא מתה או משהו כזה ואז הודיעו לו שהיא ברחה ואז הוא שלח אחריה שומרים שמתו
1. לא בידיוק משמידת האומות זה אלטי הכניסה לה את הרעיון... אבל כן זינה רוצה להרוג את כולם זה השלב שהיא התחברה עם בוריאס (כל הפרקים היותר מאוחרים בסדרה שהיא גרמה לו לנתוש את אישתו וכדומה ורק אז הם המשיכו ממש מזרחה)
2.סיזר של אותה תקופה עוד לא היה סיזר כלומר הוא עוד לא היה שליט כל רומא אלא רק איזה אציל רומי שלא כולם מכירים שידוע מאוד ברומא כלומר הוא כן היה מאוד חשוב אבל לא עד כדי כך (כמו בעונה 4)
אז כן נראלי שכל עוד היא לא הפריעה לו לא היה אכפט לו הוא נראה לי העדיף בשלב הזה להעצים את דמותו ואת המעמד שלו ברומא וגם נראה לי שזינה פנתה יותר מזרחה והתרחקה משם ... ולגבי הטיים ליין של הסדרה לא תמיד הבנתי אותו
הם פגשו אותו שוב בתחילת עונה 3 פרק 4 "The Deliverer" בבריטניה

עזר לך?

Shiri from the block

Active member
עזר לי מאוד, תודה רבה!! הם מאוד מבלבלים כי הם שמים פלאשבקים לתקופה עם בוריאס, ואז פלאשבק יותר רחוק, ואז עוד פלאשבק של לאו-מעצבנת ועוד ועוד חח
השותף שלי בטח יאבד את דרכו אז לפחות עכשיו יהיה לי קל להסביר לו את תרחישי הזמן של הסדרה

למעלה