שאלה לגבי הצגת יכולת כלכלית

matbucha

New member
שאלה לגבי הצגת יכולת כלכלית

שלום לכולם ויש לי שאלה: כאשר מגישים בקשה לויזת סטודנט לשגרירות צריך להציג יכולת כלכלית. באיזה דרכים הצגתם יכולת פיננסית? מה קביל עבור השגרירות? האם תדפיס חשבון בנק מאינטרנט שמציג תוכנית חסכון זה קביל? האם חייבים אישור חתום של הבנק המאשר את הדברים? אשמח אם תשתפו מניסיונכם.

matbucha

New member
להוציא תדפיס מטינטרנט זה מספיק טוב?

רוב הכסף סגור בפקדון שבוע שבוע ולא נמצא בחשבון עובר ושב. האם הם יקבלו תדפיס פקדונות?

את לא נמצאת בארץ?

את לא מקבלת דפי חשבון בדואר? על התדפיס צריך להופיע השם שלך, אני לא בטוח שבתדפיסים מהאינטרנט מופיע שם ומספר חשבון. אין שום בעיה בכך שמדובר בחיסכון. כל עוד זה לא חשבון פנסיה שסגור עד גיל 65.....

sephy59

New member
אני הוצאתי להם תדפיס פקדונות, אבל בגלל שעל...

התדפיס מופיע רק מספר חשבון הבנק הם ביקשו ממני גם כרטיס בנקאי (ויזה או כספומט) שמופיע עליו שמי יחד עם מספר החשבון. הראיתי לפקידה כרטיס ויזה, היא צילמה אותו וזהו.

matbucha

New member
האם הפקידים בשגרירות בת"א דוברי עברית?

בגלל שבתדפיס לא מופיע שם אלא רק מספר חשבון ביקשתי מהבנק אישור שזה מספר החשבון ואני ובעלי מופיעים כבעלים. האישור בעברית - האם הפקידים יבינו?

shipy1234

New member
למה להסתבך?

טלפון אחד לבנק, והם יוציאו לך אישור על כל היתרות הנזילות שלך למעט חיסכון פנסיוני. אם טיפה תתעקש גם יוציאו לך את זה בדולר קנדי שעדיף אם במקרה מישהו בקנדה יבקש לצרכי פתיחת חשבון בנק או אף בביקורת גבולות.

matbucha

New member
הבעיה שלי עם היתרות זה שביתרות שלי מופיעים

הלואות שאני צריכה להחזיר ואותו אחזיר לפני העזיבה ולכן חיפשתי דרך להציג יכולת כלכלית מבלי שמישהו יחשוד באי יכולת כלכלית שלי. נדמה לי שמצאנו דרך - תדפיס עו"ש ואישור של הבנק שזה אכן חשבון שלי. וכפי שרשמתם לא חשבתי על אפשרות של הצגת כרטיס אשראי - עוד דרך מצויינת. תודה לכל המשיבים.

למעלה