שאלה לגבי הקטע עם החצים שיראו על נמ

dj salmix

New member
שאלה לגבי הקטע עם החצים שיראו על נמ

שיראו על נימרוד... נכון היה תקטע הזה שהזאתי יורא חצים על נמרוד כשהיא לא רואה אותו כי הוא היה כזה מאחורי בד? אז שאלה פשוטה... למה אף לא פעם אחת ראו בזמן היריאה את היורא ואת נמרוד? זה פשוט ניראה אמיתי, אבל עם חושבים על זה אפשר להבין שאפשר גם קצת אחרת לעשות את הקטע...

johnnygoodboy

New member
גם אני חשבתי על זה אבל

ראיתי את הקטע שוב ולצערי התאוריה הזאת לא עובדת כי בדקתי את הקטע שוב (כל הפרק כולו באינטרנט) ולפחות בשני חיצים רואים בזמן הירי גם את נמרוד וגם את היורה. זה הקטע היחיד של נמרוד העונה (טוב בינתיים אנחנו רק בפרק 3) שאין לי מושג איך הוא עושה, וזה מטמטם לי תמוח... בעונה הקודמת היו גם כמה קטעים שלא פיצחתי: הקטע עם הילדים ששומעים קולות מתמונות שמראים להם (אני לא מאמין שהוא היפנט אותם או משהו) והקטע של מכונת הטלפתיה, זה מה שאני זוכר עכשיו. מי שיודע איך שישלח לי בבקשה מסר אישי ושלא יגלה את זה פה.

FrecCo

Active member
את הקטעים

של ניפוי היורים (שירו בקלף, ועם המספר מתחת לכיסאות), אתה כן יודע איך הוא עשה?

Sweet Girl7

New member
אני חושבת שאני יודעת מה הטריק

אולי הייתה מראה או אולי הייתה לו אוזניה קטנה ולוסטינג כיוון אותו איפה לעמוד או שהצלם שעמד ליד נימרוד וצילם מהצד, אולי הוא משתף פעולה והייתה לו במצלמה גם את המסך וידיאו של היורה וככה נמרוד ראה איפה היא עומדת זה הכי הגיוני

Udi1989

New member
לא נראה לי..

לא ראו לידה צוות הפקה. ומרחוק קשה לדעת לאיפה היא מכוונת, במיוחד כשהאזור אליו היא צריכה לכוון קטן..וממרחק כזה יותר קטן.. מלבד זאת, שתקו ותהנו. לא צריך לברר כל דבר.

Sweet Girl7

New member
אם תסתכל טוב בתוכנית שוב אז תראה את

הצלם ליד נמרוד מה שניראה לי זה שיש לצלם הזה אולי מסך וידיאו במצלמה שבו נמרוד רואה את היורה אני פשוט לא חושבת שנמרוד באמת יסכן את החיים שלו על הסתמכות באינטואיציה חייב להיות פה טריק

טריאן

New member
תגיעו למסקנה

הוא מסביר את רוב הדברים. כמו החשמל הסטטי. אני לא מאמין בכוחות של אורי שמעלצר,אבל אני מאמין בטריקים של נמרוד.

למעלה