שאלה לגבי הקפאת חלב

asafbh

New member
שאלה לגבי הקפאת חלב

שלום לכולם... אנו משפחה שעושה קניות פעם בשבוע בכל יום חמישי.....כשההורים מביאים את החלב הביתה אחרי הסופר(חלב תנובה בקרטון) אימי מכניסה את החלב למקפיא(הרגל של שנים) וכל יום או יום וחצי היא מפשירה חלב שיוצא מהמקפיא כדי לשתותו אותו.ראוי לציין שהחלב אצלנו נשאר בבית מקסימום שבוע אחד ולא יותר..... שאלתי היא האם זה טוב להקפיא חלב?והאם כתוצאה מהקפאת חלב הוא משתנה לרעה אחרי שמפשירים אותו?או שלא קורה לו כלום כתוצאה מהקפאה? בתודה מראש אסף בן הרוש
 

יוכי68

New member
לדעתי, לא מתרחש כל נזק לחלב, יחד עם

זאת אינני רואה צורך להקפיא במיוחד כשהחלב נגמר יחסית מהר........אני קונה 5 שקיות חלב בשבוע ולא מקפיאה הכל נגמר עד לשבוע הבא ותאריך התפוגה עדיין לא הגיע. במידה וקצב שתיית החלב איטי יחסית יש צורך בהקפאה והפשרה איטית במקרר - הטוב ביותר.
 
למעלה