שאלה לגבי הקפאת קינוח מצופה גלייז..
לקראת מסיבת יום הולדת של חברה טובה, אני מכינה כעת קינוחים. הכנתי את קינוח הגבינה והפסיפלורה, מהחתונה של אחי, אבל הפעם במנות אישיות ובכלים שקופים עם מכסה. הבלעתי היטב את הקצפת והמירקם העליון אחיד חלק וטעיםםםםםם.
למרות זאת אני רוצה לצפות אותו בגלייז של פסיפלורה עם קצת גרגרים לקישוט. האם כדאי להוסיף את הזיגוג ביום הארוע או שאפשר להוסיף אותו כעת ולהקפיא? מה עובר על זיגוג כזה בהקפאה? האם הוא יחזור להבהיק עם ההפשרה או שיאבד את הברק? אשמח לתשובות ממי שהתנסה בכך תודה.
לקראת מסיבת יום הולדת של חברה טובה, אני מכינה כעת קינוחים. הכנתי את קינוח הגבינה והפסיפלורה, מהחתונה של אחי, אבל הפעם במנות אישיות ובכלים שקופים עם מכסה. הבלעתי היטב את הקצפת והמירקם העליון אחיד חלק וטעיםםםםםם.