שאלה לגבי הקפאת קינוח מצופה גלייז..

  • פותח הנושא judi1
  • פורסם בתאריך

judi1

New member
שאלה לגבי הקפאת קינוח מצופה גלייז..

לקראת מסיבת יום הולדת של חברה טובה, אני מכינה כעת קינוחים. הכנתי את קינוח הגבינה והפסיפלורה, מהחתונה של אחי, אבל הפעם במנות אישיות ובכלים שקופים עם מכסה. הבלעתי היטב את הקצפת והמירקם העליון אחיד חלק וטעיםםםםםם.
למרות זאת אני רוצה לצפות אותו בגלייז של פסיפלורה עם קצת גרגרים לקישוט. האם כדאי להוסיף את הזיגוג ביום הארוע או שאפשר להוסיף אותו כעת ולהקפיא? מה עובר על זיגוג כזה בהקפאה? האם הוא יחזור להבהיק עם ההפשרה או שיאבד את הברק? אשמח לתשובות ממי שהתנסה בכך תודה.
 

judi1

New member
תודה ענת.

מה קורה אם מקפיאים עם הציפוי? יש לך נסיון עם זה?
 

ranlevy

New member
הציפוי נפגם בהקפאה

כתלות במשך זמן ההקפאה. מקפיאי no-frost מורידים את הלחות בחלל המקפיא, מה שגורם לירידה בלחות של הזיגוג עצמו. לאורך זמן, המעטה העליון של הזיגוג יהפוך נוקשה, והזיגוג עצמו לצמיגי ובלתי נעים למאכל. בדרך כלל מקובל לבצע את הפיניש ביום ההגשה עצמו. -- רן.
 
למעלה