שאלה לגבי השירים באתר של נובה

must178

New member
שאלה לגבי השירים באתר של נובה

אני כבר שנים מחפש את השירים של נובה אבל לא מוצא בשום מקום. במקרה עכשיו הייתי באתר שלהם וראיתי שיש 3 שירי mp3 להורדה, אבל שאני לוחץ עליהם לא קורה כלום (לא מצליח להוריד). מישהו יכול להסביר לי מה עושים? או אולי לשלוח לי באייסיקיו? תודה מראש

michaliron

New member
תשובה...

האתר של נובה עודכן ממש ממש בשבוע האחרון ובגלל זה יש בו טיפה באגים, אם היית בודק לפני שבוע היית מוריד בקלות... הפתרון הוא פשוט לחכות עוד איזה שבוע עד שהכל יפתר.... לא להתייאש!! בהצלחה...

dsol

New member
.........

השירים שהיו באתר הקודם להורדה לא היו מלאים זה היה רק חצי דקה בערך מכל שיר והיו רק 2 שירים ונראה לי שיש לו את הכתובת הישנה ששם זה אפשרות להוריד כי באתר החדש זה רק לשמוע

must178

New member
אתה יכול לשלוח לי במסרים?

את הכתובת החדשה או הישנה (מאיפה שמורידים)? או לשלוח את השיר(ים) באייסיקיו?

must178

New member
ראיתי את הקליפ של

The clock is ticking שהוא יצא. נדלקתי על השיר אבל מאז עד עכשיו לא מצאתי אותו בשום מקום. ולפורום הגעתי בחיפוש אחרי השיר...ושירים אחרים...

אההה אוקיי

סבבה, אז ברוך הבא לפורום.... איך קוראים לך, בן כמה? מאיפה.... ואני מקווה לראות אותך בהופעה.... :) שיהיה לך שבוע טוב

must178

New member
אז ככה

יוני, 19.5, ת"א. nice 2 meet u :] בכל אופן - מה הכתובת של האתר הישן? ויש מצב שמישהו/י שולח/ת לי שירים באייסיקיו?

נעים מאודדדד... :)

האמת היא שאני לא חושבת שיש כתובת חדשה.... "זו אותה גברת בשינוי אדרת" כלומר הכתובת היא אותה כתובת האתר פשוט שופץ... תמתין שבוע... זה יסתדר ותוכל להוריד ת'שירים מהאתר החדש

בושי לך ../images/Emo3.gif

לכי מיד שבי מול ערוץ 24 וחכי לו!
יש אותו באתר הישן, אגב.

למעלה