שאלה לגבי השקעה ראשונית בתעודות סל

dornat

New member
תוכל להרחיב בבקשה...

על איזה עוד שאלות צריך לענות? ואיפה מחפשים את התשובות עליהם? בקיצור מה כוללת אותה תוכנית שאתה מדבר עליה, איך בונים אותה .. וכ"ד

dani1804

New member
דבר ראשון-תודה על התגובות:)

שלום לכולם ושוב תודה על התגובות, יש לי סכום של 30K שאני רוצה להשקיע באחת מתעודות הקסם משום שתעודות הקסם הן יותר סולידיות ממניות. חשבתי על קסם נפט הצמודה למדד הדולר והנפט (ברנט) - עכשיו התעודה במגמת ירידה (6 אחוז ביומיים האחרונים) אבל אני מקווה שהדולר והנפט יעלו. מה אתם אומרים ?

dani1804

New member
שאלה לגבי השקעה ראשונית בתעודות סל

שלום לכולם, אני עוקב זמן מה אחרי הפורום והחלטתי בתור התחלה להשקיע סכום סולידי לכל הדעות - בין 5K ל10K. במידה ואני רוצה להשקיע בתעודות הקסם, אשר מנוהלות על ידי אקסלנס נשואה - מה עדיף מבחינת עמלות וכו' - דרך הבנק או ישירות דרכם ? אודה לתשובות ענייניות מכיוון שזו פעם ראשונה שלי ואני לא כל-כך יודע לאן לפנות... תודה וגמר חתימה טובה לכולם

פייפן

New member
דני, קודם כל אל תחשוב

שתעודות סל הן יותר "סולידיות" ממניות ובטח לא נפט !!! תחליט סולידיות או נפט, סולידיות לא מתחברת ל 6% ירידה ביומיים!! סולידיות זה בד"כ אג"חים, ו 5% לשנה

dani1804

New member
עוד שאלה לא פחות חשובה

הבנתי שאפשר גם לבצע פעולות דרך אתר גלובס ברשת, באמצעות הבנקים. השאלה שלי היא - האם הפעולה דרך אתר גלובס זהה לחלוטין לפעולה שמבצעים דרך הבנק, והאם אתם ממליצים לקנות תעודות סל מסוג קסם סין/הודו דרך האתר ? תודה

פייפן

New member
אם אתה יכול לבצע רכישה דרך

אתר הבנק שלך, אז זו הדרך הזולה ביותר. רכישה דרך הפקיד היא יקרה יותר. מכיון ויש כ80 תעודות סל, מכל הצבעים והמינים, איך ניתן להמליץ לך? הרכישה צריכה להיות מותאמת לסך כל התיק שלך. אם אתה רוצה חשיפה למזרח יש כלים לזה, ואם אתה רוצה חשיפה מקומית יש כלים גם לזה. אני לדוגמא מחזיק 5 תעודות בארץ ועוד 7 בניו יורק.

למעלה