otherthings
New member
שאלה לגבי השתתפותכם בפורום מתכונים
כשאתם קוראים מתכון, עד כמה חשוב לכם שהמתכון יהיה בריא? אני למשל רואה עוגה עם יותר מ4 ביצים אין סיכוי שאני אכין אותה. מתכונים עם יותר מדי מרגרינה לטעמי. אוכל מטוגן... אני משתדלת תמיד להמיר לפחות חלק מהקמח הלבן בקמח מלא, לערבב עם האורז הלבן אורז מלא סוכר בסוכר חום, ולהשתמש בכמה שפחות מרגרינה ולא לטגן. למרות שלפעמים אני כן מכינה דברים לא בריאים בכלל כמו קוביות גבינה צהובה מצופות בשומשום בשמן עמוק. אבל ממש ממש לא באופן קבוע. למשל ראיתי עכשיו הודעה של מישהי שהכינה שיפודי מרשמלו מדהימים. זה לא רעל? אני בטוחה שילדים ישמחו מאוד לאכול את זה...
כשאתם קוראים מתכון, עד כמה חשוב לכם שהמתכון יהיה בריא? אני למשל רואה עוגה עם יותר מ4 ביצים אין סיכוי שאני אכין אותה. מתכונים עם יותר מדי מרגרינה לטעמי. אוכל מטוגן... אני משתדלת תמיד להמיר לפחות חלק מהקמח הלבן בקמח מלא, לערבב עם האורז הלבן אורז מלא סוכר בסוכר חום, ולהשתמש בכמה שפחות מרגרינה ולא לטגן. למרות שלפעמים אני כן מכינה דברים לא בריאים בכלל כמו קוביות גבינה צהובה מצופות בשומשום בשמן עמוק. אבל ממש ממש לא באופן קבוע. למשל ראיתי עכשיו הודעה של מישהי שהכינה שיפודי מרשמלו מדהימים. זה לא רעל? אני בטוחה שילדים ישמחו מאוד לאכול את זה...