שאלה לגבי התאבדות

Suicide666

New member
שאלה לגבי התאבדות

אז ככה:
אני בעלת נטיות אובדניות וניסיתי להתאבד בעבר כמה פעמים. לא הלכתי על אמצעים קיצוניים אלא בלעתי כדורים- כמות לא כל כך גדולה וכנראה שלא מספיקה בישביל להרוג.
מתקשרים אמרו שכוח עליון שמר עלי והציל אותי ממוות כשניסיתי להתאבד אז אבל גם אמרו לי שחופש הבחירה שלי יותר חזק מהשמירה עלי אז אני רוצה לדעת האם זה נכון?
האם אם אני ממש אתעקש להתאבד ואלך על אמצעים הרבה יותר קיצוניים מבליעת כדורים האם אני אצליח למרות ההגנה עלי בגלל חופש הבחירה שלי?

רותי 11

New member
שלום לך למה להמשיך ולחשוב ככה? למה

לא לחשוב כמה את חשובה ואהובה
ולנסות ולחיות בכל הכוח לשנות את
אורח החיים שלך ואז החיים יתחילו
לחייך למרות שאולי עד היום זה לא
קרה

Suicide666

New member
נראה לי שאני מקרה אבוד

אין כבר סיכוי שאממש את היעוד שלי אז מה הטעם להמשיך לחיות???
וגם אין לי כוח להתמודד עם העולם הזה
ויש כל כך הרבה דברים שמפריעים
ומאז ומתמיד החיים היו מאוד קשים עבורי ועברתי הרבה סבל..

Suicide666

New member
אין לי כוח להתמודד עם החיים האלה!

אני בן אדם חסר מזל שהחיים הביאו לו מכשולים וסבל מכל הכיוונים!!!

רותי 11

New member
נתחיל בזה שאין דבר כזה אין סיכוי

אין כוח להתמודד עם העולם זה משהו אחר
ובשביל זה אפשר ללכת לטיפולים אנרגטיים
שיכולים לתת לך כוחות ואנרגיות להמשך הדרך
שלך.
ועוד משהו שאני אגלה לך לגבי התאבדויות
אז אותם אלה שעשו את זה רובם חוזרים מיידית
ולרוב למשהו קשה יותר אז לא הייתי ממליצה לך
לעשות את זה. אנשים הצליחו לשקם את עצמם
מדברים מאוד קשים זה עניין של כוח רצון כי העולם
יכול להיות גם יפה מאוד ומחייך אם תחליטי שאת
רוצה שהוא יחייך אליך.

AEOLIAH

New member
את חושבת שאם תקפצי מבינין גבוהה הם יעצרו את

את הנפילה?
ממש לא

Suicide666

New member
אולי לא יעצרו את הנפילה

אבל נראה לי שהם יכולים לגרום לכך שאשרוד את הנפילה

איריסין

New member
666

סואיסייד, את מכירה את הסיפור הזה? חשוב שתקראי ותכירי.

ביתו של ראובן עמד בעיר על חוף הנהר, והנה עלה הנהר והציף את העיר הצפה גדולה.
צוותי החילוץ הגיעו ברכביהם והתחילו בפינוי הבתים אך ראובן סרב להתפנות מביתו.

"אני שם את מבטחי באלוהי ועל כן נשאר בביתי", כך אמר להם.

המחלצים המשיכו בדרכם לחלץ משפחות אחרות ולאחר כמה שעות חזרו בסירה לביתו של ראובן שכבר ישב בקומה השניה ורגליו כבר טבלו במים.
שוב בקשו ממנו לבוא איתם, ושוב סרב בחזרו על דבריו מקודם.

לקראת ערב חזרו המחלצים לביתו של ראובן בשלישית, הפעם במסוק, מאחר וכבר ישב על גג הבית והמים כבר כיסו את כל קירות הבית.
גם הפעם סרב ראובן לעזוב.
למחרת הגיעה הידיעה שראובן טבע.

כשהגיע לשמיים פנה ראובן לאלוהים ושאל:
איך ייתכן שנתת לאדם מאמין כמוני למות?
אלוהים אמר: שלחתי לך מכונית - לא רצית לעלות,
אחר כך שלחתי לך סירה - שוב לא רצית לעלות,
לבסוף שלחתי לך מסוק – וגם אז סירבת.

אני מספרת לך את הסיפור כי הוא משל חזק וחשוב לחיינו. כל ניסיונות ההצלה של הכוחות העליונים וחופש הבחירה לא יעזרו לנו - אם נתעקש על דרכנו.
בסופו של דבר נצליח, גם כנגד כל הסיכויים.
לא קל להפסיק לנסות כשהנטייה קיימת בנו, אבל שווה להמשיך לדבר על זה ואולי להצליח בעזרת מטפלים להפסיק את הניסיונות.

Suicide666

New member
סיפור יפה

אגב מה מה שמרו י שומרים עי זהנאמר י לפני איזה 5 שנים
ולפני שנתיים תיקשרו לי שובלבי התאבדות והפעם ההדרכה אמרה שהם לא יתערבו...

Suicide666

New member
תיקון

אגב מה שאמרו לי ששומרים עלי זה נאמר לי לפני איזה 5 שנים
ולפני שנתיים תיקשרו לי שוב לגבי התאבדות והפעם ההדרכה אמרה שהם לא יתערבו...

Feanor75

New member
לא טוב להתאבד

נפש יקרה, אל תעשי מעשה פזיז. גם אם הכל נראה חשוך ומדכא, דברים יכולים להשתנות אם רק לומדים מה החיים מנסים לומר לנו, אילו שינויים לעשות. קיבלנו במתנה את החיים האלה בעולם הפיזי, כדי להתפתח פה ולהתקדם, זו לא תמיד דרך נעימה אבל היא הכרחית, וככל שאנחנו בוחרים בחירות נכונות יותר אנחנו גם מתוגמלים על כך לטווח הארוך, לפעמים מיד בטווח הקצר. מי ששם קץ לחייו קוטע את התהליך הזה וזה עלול לגרום לו תסבוכת בהמשך הדרך של הנשמה, הוא חוזר לעולמות הרוח מבלי שהשלים את המשימות שעבורן הוא נשלח לעולם הזה, והוא יחזור לעולם הזה ממילא כדי להתמודד עם כל מה שהוא נכשל בפעם הקודמת. כך שהכל סבל מיותר, שלא לדבר על כל הצער שדבר כזה יגרום לכל מי שאת יקרה לו.
חשוב מאוד לחלוק את מה שמציק לך, לא עם פסיכולוג אלא עם אדם קרוב שבאמת אכפת לו ממך ואת מרגישה נוח איתו. זה יכול להיות כל אחד בתנאי שאת סומכת עליו, ושוהא יודע להקשיב. אפילו פה בפורום את יכולה ומוזמנת לחלוק, יש פה אנשים טובים שיקשיבו לך.

Suicide666

New member
אין לי סיכוי כבר

החיים שלי כבר לא יהיו כפי שהם אמורים להיות וכפי שהגורל קבע שהם יהיו ואני יודעת למה אני אומרת את זה ככה שבכל מקרה גם אם אתאבד וגם אם לא אתאבד אני לא אשלים את המשימות שעבורן נשלחתי לעולם הזה

Feanor75

New member
אבל

מאיפה את יודעת מה הגורל שלך ומה המשימות שלך לחיים האלה?
זה דברים שנסתרים מעינינו. חוץ מזה יש גם קארמה שצריך לשלם מגילגולים קודמים. אם יש לך חוב קארמתי מסוים שעוד לא שילמת, כמובן שהתאבדות לא תפתור את המצב להיפך, את תחזרי אחר כך לנסיבות דומות שתאפשרנה לך לשלם את החוב. אז כבר עדיף בחיים האלה במקום לסבול עוד פעם הכל מחדש. ואם תשלמי תוכלי להתקדם הלאה והכל יכול להשתנות לטובה. רק כדאי מאוד להפסיק עם אלכוהול כדי שיהיה בכלל מאיפה להתחיל!
אולי תתני קצת רקע על עצמך, מה הביא אותך למצב הזה, מה את לא אוהבת בעצמך או בסביבה שלך או בכלל בחיים. ומה היית רוצה שיהיה, מה היה יכול לשמח אותך.

Suicide666

New member
אני יודעת חלקית מהו הגורל ומהן המשימות

זה נמסר לי בתקשור:
היעוד שלי הוא לעסוק במקצוע מסויים ואני לא אעסוק בו בגלל כל מיני סיבות ומכשולים וגם אני לא אפגוש את הזיווג הראשי שלי שיש לי איתו תיקון... אני יודעת למה אומרת שלא אפגוש אותו.
ואני שותה אלכוהול לעיתים רחוקות ככה שאלכוהול הוא לא הבעיה.
ואני לא רוצה לספר את הסיפור שלי פה בפורום מטעמי דיסקרטיות...

Feanor75

New member
צריך להיות זהירים

אפילו שאנחנו מאמינים ביכולת כמו תקשור וקריאה בכל מיני צורות. זה עולם שמעבר לתפישה שלנו בינתיים, ופועלים בו גם דמונים וכוחות שליליים מאוד חזקים, את חשופה לפגיעה שלהם ככל שאת במצב יותר מעורער ונתונה להשפעות שונות. אפילו אם זאת שתקשרה לך היא בסדר, המידע יכול לבוא בצורה מסולפת מאוד, שתביא אותך לכדי ייאוש. בכלל נראה לי שאסור להתעסק עם זה, שזאת אולי התערבות מסוכנת בקארמה.

ככל שתהיי טובה יותר לעצמך ולסביבה שלך, במשך הזמן החיים יגמלו לך על זה, לפעמים גם בטווח המיידי.

Feanor75

New member
מבלי להכיר אותך

ראיתי בפרטים שלך שאת שותה אלכוהול. לאנשים אין מושג מה זה, הם מכניסים את השטן לתוך הגוף. האלכוהול שמתחזה לחבר טוב שלך שעוזר לך בזמן מצוקה- הוא שולט בך וצוחק עלייך מאחורי הגב, בלי שאת מרגישה זה הוא שמטביע אותך עמוק ביאוש ומכוון אותך לאבדון.
הייתי מציע לך להיערך להפסקה מוחלטת של שתיית אלכוהול (וכל סם אחר, כולל מה שנקרא "תרופות" ע"י התעשיה המושחתת), אחרי כמה שבועות קשים תתחילי להרגיש יותר חזקה, פחות שנאה עצמית. כי זה מה שעושה כל ממכר- משתלט על נפש האדם, משחית ומחניק אותה.

לונהה

New member
יקרה

יקרה, למה להתאבד אם אפשר אחרת? הרי הרבה אנשים כן רוצים לחיות.. ברור שמה שאת רוצה זה מה שייקרה. מצד אחד אני מבינה אותך כי גם לי היתה תקופה של דיכאון והרגשתי חוסר טעם לחיות, כאילו אין ממה להתלהב כבר, כאילו אין תשוקה.. אבל למה? נכון החיים פאקינג לא היו קלים, אפילו מאווווד קשים, אבל בצלחתי, התעליתי.. עצם החיים מעידים על זה שהצלחת לעבור משהו, או איכשהו לשרוד.. דווקא בזכות הדיכאונות שהיו לי למדתי שהכל בי, ולא בדברים החיצוניים. בית, רכוש, כסף, בגדים, אוכל, הם לא דברים שמספקים מבפנים.. בסופו של דבר זה לא באמת משנה מה השגנו, אלא איך אנחנו מרגישים והאם אנחנו שמחים. שימחה היא מיצווה, את יודעת? כשישלך מחשבות זה טוב, גם אם הן אובדניות, כי זה אומר שהן יושבות על כאב או פחד שלך, תני להן לעלות, אל תסתירי אותן בכדורים או קפיצה מבניין, כי זה כמו לברוח ולא להתמודד.. אני סומכת עלייך שתצליחי לצאת מהקופסא ולחשוב איך את יוצרת בעצמך שימחה, ואת לא צריכה אף אחד, כי יש בך הכללללל.. תתחילי לעשות אפילו תדבר הכי טיפשי/מפגר שאת אוהבת, תני לעצמך משהו מבלי לחשוב מה יהיה.. תוותרי למחשבות- הן בסהכ מחשבות, אז?!

למעלה