שאלה לגבי ה"טיזינג"

murphy

New member
שאלה לגבי ה"טיזינג"

אני חייב לשאול משהו לגבי הטיזינג שנרשם על הרשומה שלי ב"כדאי שתקראו" אני אתחיל בלומר שממש לא מדובר בצ'אט אלא בפורום - זה רק בשביל לדייק בעובדות דבר נוסף - הטיזינג לדעתך/כם/כן (הכוונה לאלה שמחליטים מה יהיה הטיזינג) מתאים לתוכן הרשומה? אני חושב שלא, למרות שקטונתי אשמח להתייחסות

murphy

New member
ותודה לתפוז

(אני בכוונה לא מזכיר שמות כי זה ממש לא חשוב) שהעדיפו להחביא נושא מאוד חשוב כמו אנטישמיות אחרי שכבר החליטו לקדם את הרשומה, וכל זאת בתור "עונש" על כך שהערתי הערה על המשפט (טיזינג) שנכתב לגבי אותה רשומה

wranger

New member
לא ראיתי את הרשומה הספציפית

ואין לי קשר לקידום שלה (בגלל שאני אדום פה, משום מה שולחים לי לפעמים המלצות במסרים. זה נחמד, אבל אני רק מעביר את זה הלאה) - אבל אני מסכים שלפעמים הטיזינג מה זה לא קשור לתוכן הרשומה, ולפעמים אפילו הפוך לגמרי. אבל צריך לזכור שהעורכים רוצים שאנשים יקראו את הרשומה, ולכן מרשים לעצמם לתת לה כותרת פרובוקטיבית יותר ממה שהתכוון המשורר. לא שזה תירוץ בעיני, אבל זו כנראה הסיבה שלהם.

murphy

New member
יצא מצב הפוך ממה שכתבת

הנושא עצמו בהגדרה שלו הוא מאוד פרובוקטיבי (אנטישמיות) כך שהטיזינג גרם להפך ממה שכתבת ולכן רשמתי שהיא עשתה עוול מה שגרם להורדתה מהרשימה לגמרי בכל מקרה העניינים סודרו בסופו של דבר

למעלה