שאלה לגבי ה"מי ןמי" בדרך פתח תקוה

שאלה לגבי ה"מי ןמי" בדרך פתח תקוה

בתל אביב בילדותי ונעורי אני זוכרת שהיינו אוכלים שם לפעמים אפילו לא זוכרת בחברת מי משפחה? חברים? האם המסעדה עוד קיימת? היה בה סטייק נורא טעים אני זוכרת והבוואריה בסוף היתה משו משו? מישו פה היה שם בשנה האחרונה נניח?

גידי42

New member
קיימת קיימת

המסעדה קיימת וגם אני ביליתי שם בשנות התבגרותי (אי שם בניבכי המהפכה הצרפתית) לא היה בילוי שלא הסתיים שם על חומוס בווריה וסטיק (לא בהכרך בסדר הזה) הרבה איבדו שם את בתולהם (בסיפורים על הבר שאחרי). המקום כבר לא שייך לאותם בעלים (כרובי המיתולוגי) אבל בפעם האחרונה שאכלתי היה טעים מאד בכל מקרה אני ממליץ על מפגש הסטייק שחזר אחרי שנות נדודים בבנין של בסט ביי, פאסט פוד במיטבו חצס (חומוס צ´יפס סלט זה הפזמון שחוזר שם) טעים, לא יקר, מקום גדול והומה, שרות הכי זריז במזרח התיכון פתוח עד השעות הקטנות. מומלץ למי שלא סובל מצרבות!!!

תודה גידי וגם על פם פם המיתולוגית

אני ממליצה איפה שיושבים על הבר סטייק לבן עסיסי וטעים עם הפיתות המאורכות האלה כל הגזברים והפעילים של הקיבוצים תמיד אכלו שם האיש הזה מה שמו שזורק את הפיתה עם מה שבתוכה באויר והיא חוזרת שלמה לגמרי מכיר? יש שם סלטים טריים וטעימים וגם ציפס ממש והם גם שואלים טחינהציפססלט?

למי שאולי לא יודע זה בפסז´ של צוותא

באיבן גבירול בקומת הכניסה על הבר זה פסט כזה פיתה עם סטייק לבן פעם האחרונה עלתה לי 27 שקלים וזה ממלא כמו ארוחה שלמה

גוז

New member
אח... פם-פם פם-פם... ../images/Emo118.gif

מאושיות התבגרותי הרחוקה...

Amoureuse

New member
הוא עוד זורק את הפיתות???

בימיי במדים, פם פם היתה הלהיט של חיילי הקריה. אבל זה היה הרבה לפני ימי עזריאלי, ונחמד לראות שהם לא פשטו את הרגל עם בואם של התאגידים הגדולים (כלומר הקניונים).

שמחון

New member
יש הבדל

במפגש הסטייק נהיו כשרים כך שסטייק לבן נשאר במי ומי

גידי42

New member
פונדק איילון

אם כבר בנוסטלגיה עסקינן ובסטייק בפיתה אז יש עוד סטקיה חביבה (2 למען האמת) פונדק איילון ואני מתכוון לזו שבתחנת הדלק ביגאל אלון. יש עוד סניף בפ"ת אבל זו שבת"א מספקת את הסחורה למי שאוהב לחטוף בחטף. אותו סיפור סלטים, סוגי בשר שונים וכמובן דלפק לאוכלים חפיף או בפיתה.

למעלה