שאלה לגבי ה-3360

סלול

New member
שאלה לגבי ה-3360

אבא שלי קיבל אותו עכשיו באמריקה בחינם. השאלה שלי היא אם סלקום יכלו לחבר אותו. על הקופסאות של המבצע של הארי פוטר היה כתוב שיש פאנלים ל5120 וה-3360 אז הוא אולי היה בניסוי או משהו כזה אז. אז האם הם יחברו לי אותו? אם כן אז איזה גירסה אני צריך? תודה מראש, תומר.

זה לא כל כך קשור לגרסא.

באופן תיאורטי סלקום יכולים לחבר את הESN של המכשיר לרשת שלהם. בשביל זה אתה צריך פרוטקציות. בהצלחה. :)

MaD-d0g

New member
3360 בסלקום

שלום, אני יודע שסלקום "תומכים" ב 3360, אבל משום מה, הם לא משווקים אותו... יש לי קצת קשרים בסלקום ואני יודע שהמכשיר קיים ברשת..

דרקו

New member
3360

סלקום תומכים ב3360? מה זה המכשיר הזה בכלל? חיפשתי אותו באתר של סלקום ולא מצאתי כל פרט לגביו איפה מצאת מידע?אתה יכול לשתף אותי בו?

MaD-d0g

New member
3360

מפליא אותי שסלקום לא משווקים את המכשיר. לפני כמה חודשים, בחופש הגדול עבדתי עם חברה שעובדת עם סלקום וראיתי אימייל ומזכיר ב 2 מילים את המכשיר הזה. וזהו !

Nightr

New member
תשובה 3360

לפי ידיעתי סלקום מחברים את כל מה שהם מוכרים/מכרו וכן גרסת התכנה חשובה. עפ"י בדיקה שלי המכשיר לא נמכר כרגע אז.. אם סלקום ימכרו את המכשיר והגרסא שלך מתאימה לגרסא שסלקום תמכור, תוכל לחבר.

סלול

New member
הקטע הוא שהם הולכים לחבר את ה3320

ולא את ה3360 כמו שהם חשבו מלפני כמה חודשים. הם שינו את זה למרות שלא הבנתי מה ההבדל...

Nightr

New member
לפי מה שהבנתי...

מדובר בסך הכל בתחום תדרים נוסף ב-3360 וזה לא אמור להשפיע בארץ בכלל

למעלה