שאלה לגבי הSony MDR-EX51LP

maorp3

New member
שאלה לגבי הSony MDR-EX51LP

קיבלתי היום את האוזניות סוף סוף. באמת שומעים מצויין והם ממש ממש נוחות אבל הם לא מבודדים סאונד! הבידוד הוא בדיוק כמו בכל אוזניה רגילה (כששומעים בווליום חזק אז לא שומעים את הסביבה). בנוסף לכך שמתי לב שכשאני מגביר את הווליום עד הסוף יש קצקוצים. למישהו יש את האוזניות ויכול להגיד לי כמה הם מבודדות? אני לא יודע למה לצפות כשאני שם אותם באוזניים. האם הם צריכים לבודד סאונד חיצוני אפילו כשאני לא שומע מוזיקה? ניסיתי את כל האטמים בכל הגדלים ונראה לי שאני שם אותם טוב בתוך האוזן אבל בכל מקרה איך צריך למקם אותם באוזניים? תודה

TheRealDeal

New member
צריך להכניס עד הסוף

עצה קטנה, עד שתתרגל/האוזניים שלך יתרגלו לאוזניות ותוכל להכניס אותן בקלות, תשים את האוזניות בתוך האוזן, עם 2 אצבעות תדחוף את החלק החיצוני של האוזן (ע"מ 'להגדיל' את הפתח), ובעזרת עוד אצבע תדחוף פנימה ולמעלה או לאחד הצדדים, מה שייתן בידוד יותר טוב.. בלי בידוד האוזניות לא ישמעו טוב, בלי לשמוע מוזיקה האוזניות לא ממש יבודדו.. הן לא מסוג האוזניות שנותנות בידוד כמעט מוחלט... אם אתה רוצה בידוד מוחלט אתה יכול לקמבן את זה עם אטם לאוזניים.. לחצות אותו ולחורר באמצע ולהכניס לתוך הגומי שקיבלת עם האוזניות. סליחה על התיאור המגעיל קצת, אבל ככה זה האוזניות האלה :)

maorp3

New member
אז אתה אומר

שיהיה בידוד יותר טוב כשהאוזניים יתרגלו? (By The Way תודה על התשובה..)

TheRealDeal

New member
בידוד יותר טוב? אני בספק..

אבל יהיה יותר קל להכניס אותן לאוזניים..

גם בידוד..

אחרי שתתרגל לאוזניות ותלמד להכניס אותן בצורה הנכונה האטימות תהיה טובה.. שיטה להכנסת האוזניות שקראתי פעם באתר של SHURE: למשוך את האוזן כלפי מעלה כך שהפתח של האוזן יתיישר עם התעלה ויהיה יותר קל להכניס את האוזנייה..

TheRealDeal

New member
זו גם שיטה..

אני לא זוכר שקיבלתי יותר בידוד אחרי שהתרגלתי לאוזניות.. (טוב.. זה היה מזמן.. והתרגלתי אליהן בערך דקה אחרי שמצאתי את הגומי שמתאים הכי טוב..

bitonano

New member
אוזניות של SHURE במבנה מיוחד שהם

גם אמורות לאטום כמעט לחלוטין רעשי רקע. כל בן אדם שונה וכך גם ההתרגלות והאטימות תהיה שונה.

גם של סוני..

ההדל היחיד מבחינת סוני לשור באטימות(חוץ מהראשים..) זה שלסוני יש את המוט של האוזנייה שמפריע להכניס אותה כמו שצריך..

bitonano

New member
המבנה הכללי בכל אוזנייה או לפחות

חברה הוא שונה ומרגיש אחרת.

Ghostmize

New member
עם הSandisk Sansa קיבלתי

גם אוזניות שיש עליהן את הרכיב גומי הזה שנועד לבודד. בהתחלה ראיתי בשקית עוד גומיות כאלה וחשבתי שזה למקרה שנהרס, ולא הבנתי למה האוזניות נופלות לי מהאוזניים וזה באמת לא נכנס עד הסוף, ואז הבנתי שיש גומיות בגדלים שונים ושמתי את הקטנות ביותר והן נכנסות כמו כפפה לאוזן. לגבי הבידוד: כשאני שם את האוזניות בלי מוזיקה, אתה אמור לשמוע הכל כמו כהרופא שומע את הדופק שלך עם המכשיר הזה ששמים באוזניים... ואם לא ניסית אחד כזה שהיית קטן(חחח) אז תיגע בחוט של האוזניות תשחק איתו אתה תשמע את התזוזות כאילו זה בתוך הראש שלך... וכשאני שומע מוזיקה אמא שלי תצרח לי באוזן ואני לא אשמע אותה עם הבידוד הזה...(ואני לא סתם אומר...זה קרה חחח)

למעלה